Glasba

Rock žur v Sevnici

Sevnica, 05. 08. 2007 09.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na idilični lokaciji sevniškega gradu se je dva dneva odvijal 5. Grand Rock Sevnica, na katerem se je zvrstilo 13 nastopajočih.

Let 3
Let 3 FOTO: Dare Čekeliš

V Sevnici se je v petek in soboto odvil že 5. Grand Rock Sevnica, ki je kljub nekoliko nenaklonjenemu vremenu vsem željnim dobre glasbe in zabave ponudil več kot zadovoljivo mero užitkov.

Melodrom
Melodrom FOTO: Dare Čekeliš

Festival je potekal na sevniškem na vzpetini nad starim mestnim jedrom, kjer je idilični sevniški grad iz 13. stoletja. V dveh dneh je oder zavzelo kar trinajst izvajalcev, med katerimi so prvi dan blesteli Edo Maajka, Melodrom, Let 3 in Srečna Mladina, drugi dan pa Rambo Amadeus, Majke in Interceptor.

Edo Maajka
Edo Maajka FOTO: Dare Čekeliš

Kljub nekoliko slabši udeležbi publike so bili oba dneva na prvem mestu sproščenost, zabava, ustvarjanje in predvsem pozitivno vzdušje.

Rambo Amadeus
Rambo Amadeus FOTO: Dare Čekeliš

Festivalsko dogajanje so popestrili žonglerji, bruhalci ognja in ostali ulični artisti, motoristi iz bikers kluba Firestarters MC pa so poskrbeli za varnost nastopajočih in obiskovalcev.

Publika v Sevnici
Publika v Sevnici FOTO: Dare Čekeliš

Grand Rock Sevnica tako nedvomno s svojo izvrstno lokacijo in okolišem postaja vsako leto večji in bolje organiziran festival, obišče pa ga vsako leto več glasbenih zvezd. Za konec lahko rečemo le še - na mnoga leta!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

banny2
06. 08. 2007 17.32
Kako dovolijo v tako lepem ambijentu razgrajat i upit?