Glasba

Šank Rock: Rokerji in nagice

Ljubljana, 17. 05. 2008 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Šank Rock bodo kmalu izdali koncertni dvd v živo. Za ovitek tega je poskrbel avantgardni fotografski par Velikonja – Kravanja.

25 let na slovenski sceni je dolga doba. V teh letih je skupina Šank Rock doživela marsikaj. Od nizov koncertov, dolgih večdnevnih žurov, hord deklet, ki so se gnetle v majhnih garderobah, do edinstvenih glasbenih izkušenj in poznanstev z glasbeniki, ki so na samem svetovnem vrhu. Vse to je ponazorjeno na novih fotografijah. Koncept teh je enostaven – odrasli moški, ki so v svoji karieri dali že skoraj vse skozi, ki so spoznali življenje, preskusili marsikaj, umirjeno sedijo za obloženo mizo in se nonšalantno pogovarjajo. O glasbi, seveda. Ne dotakne se jih nič . Ne ganeta jih niti goli dekleti, ki se stegujeta na mizi.

Šank Rock in psi
Šank Rock in psi FOTO:

Prelepi psi

Šank Rock so se fotografirali tudi s prelepima nemškima dogama. Tigrasto Barletto jim je posodil Mirc (Paho), sicer lastnik zelo obiskane živalske spletne strani, za črnega lepotca Zika pa je poskrbel njegov kolega.

Šank Rock
Šank Rock FOTO:

Vladimira Kralj – priznana modna kreatorka

Matjaž, Aleš, Roki, Davor in Cveto so bili tudi zelo modno in elegantno oblečeni. Za njihovo podobo je poskrbela Vladimira Kralj, priznana primorska modna kreatorka. Ker so pač Šankrockerji že v letih, absolutno ne gre brez primerne maske, za katero je poskrbela Aleksandra Nikič.

Aleš Uranjek
Aleš Uranjek FOTO:

Nekoč Titovo Velenje

Ker skupina izhaja iz Velenja, ki je ob njihovem nastanku bilo še Titovo, so se odločili, da se bodo poklonili svojemu kraju in kot prizorišče fotografiranja izbrali v mistiko ovit velenjski grad. Gostovanje v velikih grajskih sobanah jim je omogočil Muzej Velenje. Odgovorni so poskrbeli tudi za to, da je bilo celotni ekipi med delom prijetno in da je vse teklo kot po maslu.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

aJna.
12. 12. 2008 23.53
Pač VELENJE. :D