Glasba

Sausages: Goran ni zapustil skupine

Ljubljana, 24. 01. 2008 15.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po različnih ugibanjih, da naj bi pevec Goran Breščanski že drugič zapustil skupino Sausages, je zdaj jasno - odšel je le na daljši dopust v Indijo.

Ljubljanska rokerska zasedba Sausagaes zaenkrat ostaja v nespremenjeni zasedbi. Pevec Goran Breščanski namreč ni zapustil skupine kot so mnogi skrivnostno ugibali v zadnjih tednih, temveč se je 6. januarja letos odpravil le na daljše počitnice v Indijo.

Skupina Sausages iz Ljubljane, ki bo v jeseni izdala novi album, je lani praznovala 15. obletnico delovanja.
Skupina Sausages iz Ljubljane, ki bo v jeseni izdala novi album, je lani praznovala 15. obletnico delovanja. FOTO:

Vokalist Breščanski, tudi eden izmed ustanoviteljev skupine, je znamenite „klobase“ prvič zapustil že pred leti, ko ga je za pet sezon nadomestil pevec Primož Romšak iz Kamnika (nekoč vokalist skupine Rekviem). Člani zasedbe Sausages pa kljub Goranovi odsotnosti v ljubljanskem Studiu By The Rail Road že pripavljajo material za svoj četrti album, za katerega pa še nimajo imena.

"Pri ustvarjanju glasbe in besedil za novi album praktično sodelujemo prav vsi člani zasedbe. Do Goranove vrnitve iz Indije, odšel je za približno dva meseca, bomo tako najprej posneli instrumentalni del novega albuma, nato pa še njegov vokal. Skratka, vse teče brez težav
,“ je za 24ur.com povedal bobnar skupine Martin Janežič – Buco. Poleg Breščanskega in Janežiča so v skupini Sausages še Marko Čulajević – Čule, Aleš Kunc in Marko Paunović. Novi album naj bi izšel najkasneje septembra letos.

Bobnar skupine Sausages Martin Janežič - Buco nam je povedal, da je pevec Goran odšel le na dvomesečne počitnice v Indijo.
Bobnar skupine Sausages Martin Janežič - Buco nam je povedal, da je pevec Goran odšel le na dvomesečne počitnice v Indijo. FOTO: Damjan Žibert
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.