Glasba

Naraščajoča Donava prestavila kamp Exita!

Novi Sad, 07. 07. 2009 08.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Organizatorji jubilejnega, desetega festivala Exit sporočajo, da so kamp letos uredili kar na Petrovaradinski trdnjavi, in sicer na območju neaktivne vojašnice.

Zaradi napovedanega zelo visokega vodostaja Donave so se organizatorji desetega Exita v Novem Sadu odločili, da festivalski kamp ne bo na prvotni lokaciji (za Oficirsko plažo), temveč kar na Petrovaradinski trdnjavi. Kamp so uredili na območju neaktivne vojašnice Janko Čmelnik (Trandžament).

Kamp so na letošnjem Exitu uredili kar na Petrovaradinski trdnjavi.
Kamp so na letošnjem Exitu uredili kar na Petrovaradinski trdnjavi. FOTO: Dare Čekeliš

Na novo lokacijo so preselili vso potrebno infrastrukturo, ki jo je sicer odstopila srbska vojska. Glede na to, da je vojašnica v neaktivnem stanju, na njenem območju pa ni nikakršnega strelnega orožja niti vojaških oseb, je teren primerna lokacija za kamp.

Kamp so uredili na sedmih hektarjih, edina razlika med prvotno in novo lokacijo pa je, da ta kamp nima plaže. Obiskovalci bodo lahko obiskali katero od mestnih plaž, če bo vodostaj Donave to dovoljeval. Kamp bo odprt med 6. in 15. julijem.

Od 9. do 12. julija bodo na Petrovaradinski gostovala sama bleščeča imena, med njimi tudi Prodigy, Korn, Kraftwerk, Manic Street Preachers, Lily Allen, Patti Smith, Moby in Madness.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Chavah
09. 07. 2009 10.27
PRODIGYYYYYYYYYYYYYYYYY
erikferfoljo
07. 07. 2009 11.57
Richie Hawtin, Adam Beyer, Gui Borrato Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Dubfire ..... ne pa neke bedne naslove tu naštevate ko razen lily allen ne poznam nobenga
IztokU
07. 07. 2009 10.14
prodigy špicaaa
tomica1
07. 07. 2009 09.15
RICHIE HAWTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!