Glasba

Sting na drugačen način

London, 29. 09. 2010 12.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni britanski glasbenik Sting bo objavil koncertni CD in DVD. Posnetki so nastali na njegovem nastopu v Berlinu s Kraljevim filharmoničnim orkestrom.

Sting bo s Kraljevim filharmoničnim orkestrom 8. novembra nastopil v zagrebški Areni.
Sting bo s Kraljevim filharmoničnim orkestrom 8. novembra nastopil v zagrebški Areni. FOTO: Reuters
Legendarni glasbenik je za svoje delo prejel že 16 grammyjev.
Legendarni glasbenik je za svoje delo prejel že 16 grammyjev. FOTO: Reuters

58-letni Gordon Sumner, bolj znan pod imenom Sting, se nahaja na svetovni koncertni turneji s Kraljevim filharmoničnim orkestrom iz Londona. Z njim izvaja svoje pesmi v popolnoma novih preoblekah. Del tega repertoarja je izšel tudi na njegovem novem albumu z naslovom Symphonicities.

Njegova nova izdaja Live in Berlin bo izšla na CD in DVD-formatu. Slišali bomo kar 14 pesmi, ki niso izšle na albumu Symphonicities, ogledali pa si bomo lahko njegov celoten koncert, ki ga je izvedel 21.septembra v berlinski areni O2. Na koncertu je gostoval tudi saksofonist Brandford Marsalis, ki je ponovil svoje solistične vložke, odigrane v skladbah Englishman in New York in Mad About You.

Sting je za svoje delo prejel že številne nagrade, pred leti pa je postal tudi član institucij Rock and Roll Hall of Fame in Songwriters Hall of Fame.

Sting je maja letos v New Yorku nastopil z zvezdnico Lady Gaga.
Sting je maja letos v New Yorku nastopil z zvezdnico Lady Gaga. FOTO: Reuters


 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mlad3n
29. 09. 2010 22.54
''Sting je maja letos v New Yorku nastopil z zvezdnico Lady Gaga'' In je 100% poboljšu koncert od Lady gaga. Sting - Fields of Gold tole je prov zakon komad :D
tinetone
29. 09. 2010 14.51
_tilia_
29. 09. 2010 12.56
Eden izmed tistih glasbenikov, ki so na mestu, o zimzelenih skladbah niti ne bom izgubljala besed... Mislim, da si bom kmalu v živo ogledala oba. Komaj čakam! @paragraf: Je pa zato Eltonu Johnu in še mnogim drugim.
paragraf
29. 09. 2010 12.21
No, ta nastop z Lady Gaga mu ni ravno v čast.