Glasba

Taylor o zlobi

Los Angeles, 19. 10. 2010 18.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdniki se pogosto srečujejo z zlobnimi komentarji vseh, ki menijo, da imajo pravico soditi o vsem. Tako ni čudno, da je country pevka Taylor Swift napisala pesem Mean, ki jo bomo lahko poslušali na novem albumu Speak Now.

Mlado glasbenico motijo zlobni komentarji.
Mlado glasbenico motijo zlobni komentarji. FOTO: Reuters
Taylor je srečna, da lahko v pesmih izrazi svoja čustva.
Taylor je srečna, da lahko v pesmih izrazi svoja čustva. FOTO: Reuters
20-letna izjemno uspešna glasbenica Taylor Swift 25. oktobra načrtuje izid svojega tretjega studijskega albuma Speak Now. Šesta pesem po vrsti nosi naslov Mean.

Swiftova iskreno govori o povodu za to pesem: "Ko delaš to, kar delam jaz – da se izpostavljaš in vsi lahko o tebi rečejo kar koli … Obstaja milijon različnih mnenj, ki te prizadenejo.

"Razumem, da kar ustvariš, ne bo všeč vsem in da te bodo kritizirali, ne glede na vse. Vem pa tudi, da obstajajo različni načini kritiziranja. Obstaja konstruktivna kritika, profesionalna kritika … In potem je tu še čista zloba. Obstajajo meje, ki jih prestopiš, takoj ko začneš napadati vse možne človekove lastnosti.

"Edino, kar lahko v taki situaciji nadzoruješ, je tvoj način ravnanja. In o tem govori moja pesem – kako sama prenašam to zlobo.

Swiftova se zlobnim jezikom "maščuje" z uspešno glasbeno kariero.
Swiftova se zlobnim jezikom "maščuje" z uspešno glasbeno kariero. FOTO: Reuters
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RePlaY
19. 10. 2010 22.56
glede zlobe...tvoj komentar je točno to! je pa že tvoj problem da si ji fouš ;)
crypt_king
19. 10. 2010 21.05
moja pesem pa je "Stop Whining"