Glasba

VIDEO: Jasmin Stavros in Muri kot 'pijane budale'

Ljubljana, 10. 02. 2012 12.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po skladbah Vem, da je varala in Ženske sta se Jasmin Stavros in Sandi Murovec - Muri odločila, da posnameta še en duet. Pesem Ko pijane budale je nedvomno sporočilno močna pesem, ki po mnenju marsikoga kliče k vstaji.

"Iz snemanja se je razvila resnična zabava in posnetki sploh niso zaigrani – nekakšen prenos oz. posnetek barskega žura," je dejal Jasmin Stavros.
"Iz snemanja se je razvila resnična zabava in posnetki sploh niso zaigrani – nekakšen prenos oz. posnetek barskega žura," je dejal Jasmin Stavros. FOTO: MOPS

Nova skladba, ki je posneta kot hrvaško-slovenski duet, je sporočilno povsem drugačna kot hrvaška. Gre za še eno od zabavnih pesmi, ki smo jih navajeni od kralja zabav. Pesem je vesela, sproščena in primerna za največje zabave. Jasmin Stavros in Sandi Murovec - Muri, ki je med drugim tudi njegov dolgoletni učitelj smučanja, sta za pesem posnela videospot v Kranju. Zjutraj sta se najprej pognala na snežne strmine, nič kaj vidno utrujena pa sta zvečer posnela še videospot. Snemanje se je kot ponavadi zavleklo dolgo v noč. "Spot, ki smo ga snemali šest ur, smo snemali v Kranju z vsem znano smučarsko druščino in prijatelji. Kranj je posebna zgodba kar se tiče druženja in zabav, posebej smučarji so vsi po vrsti plesni mački in žurerji," nam je ob predstavitvi spota dejal Jasmin Stavros.

Med snemnjem spota so uživali kot že dolgo ne.
Med snemnjem spota so uživali kot že dolgo ne. FOTO: MOPS
Sandi Murovec - Muri med snemanjem novega spota Ko pijane budale
Sandi Murovec - Muri med snemanjem novega spota Ko pijane budale FOTO: MOPS

"Kar je izvabilo salve smeha med snemanjem, je bil incident pri snemanju odlomkov s konfeti. Na voljo smo imeli le en paket tulcev s konfeti, ki smo jiih razdelili med statiste. Moral sem jim razložiti, kdaj jih razstrelijo v zrak, torej v katerem delu teksta potegnejo vrvico. Asistent je spustil glasbo, jaz sem odšteval in opozarjal, da kmalu sledi trenutek, ki bo kasneje, ko bomo snemali, predstavljal znak za 'detonacijo' , oni pa vsi, kot mali otroci, bum, bum, bum. Vse je šlo v zrak, čeprav je bila le vaja. V videu se dobro vidi, kako se jaz primem za glavo. No, k sreči se je izkazalo, da je kamera snemala tudi priprave in projekt s konfeti," je dejal Muri.

Jasmin Stavros in Dražen Zečić
Jasmin Stavros in Dražen Zečić FOTO: Tomaž Pirman

Jasmin Stavros je z glasbenim kolegom Draženom Zečićem in skupaj skupaj s TV-voditeljema oddaje Smeha polna skleda Kaly Kolonič in Jasminom Džafićem pred dnevi presenetil kar 20 slovenskih oboževalcev, ki so lahko skupaj z njima preživeli nepozabno noč ob večerji v Svarunovem hramu na Gospodarskem razstavišču. Pevca se podajata tudi na skupno turnejo po Sloveniji, ki je zagotovo že tradicionalna.

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pedritsegonita
12. 02. 2012 14.33
+0
Tud to izumira... nalivanje do mrtvega. hvala bogu in takšne glasbe je vedno manj.
kosez
11. 02. 2012 18.15
-1
presežek glasbene industrije!!!!!!!!
Jamallllll
10. 02. 2012 13.35
+0
no če že "novinar"nima dvoma v močno sporočilnost pesmi, imam pa jaz dvom v to. In to zelo velik.