Glasba

VIDEO: Jasmin Stavros znova provokativen

Ljubljana, 29. 12. 2011 11.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Priljubljeni hrvaški glasbenik Jasmin Stavros, ki je nedavno predstavil svojo novo provokativno skladbo Ima nas još, tokrat predstavlja še video. Inspiracijo je dobil v vsakdanu, ki nas obkroža.

Hrvaški glasbenik Jasmin Stavros v novem spotu Ima nas još
Hrvaški glasbenik Jasmin Stavros v novem spotu Ima nas još FOTO: YouTube

In kaj o novi skladbi pravi Jasmin Stavros? "Tonči Huljić je napisal fantastično pesem, ki odraža problematiko trenutnega stanja. Po njegovem mnenju sem od vseh pevcev, ki jih pozna in s katerimi je do sedaj sodeloval, samo jaz tisti, ki sem dovolj kredibilen in imam pravo mero življenjskih izkušenj, da lahko to pesem suvereno odpojem, hkrati pa imam dovoljšno mero kompetentnosti, da mi bodo ljudje prisluhnili in razumeli globoko sporočilo, ki ga pesem nosi. Takoj sem se našel v besedilu, saj imam sam veliko prijateljev, ki so zaradi recesije ostali brez službe. Čas je, da združimo moči, stopimo na ulico in skupaj povzdignemo svoj glas,“ je ob predstavitvi spota dejal Stavros.

Jasmin Stavros v novi skladbi predstavlja problematiko trenutnega stanja.
Jasmin Stavros v novi skladbi predstavlja problematiko trenutnega stanja. FOTO: Miro Majcen

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Slava_Rusiji
31. 12. 2011 05.16
On nima glasa, iz srca mu gre zvok.
panium
29. 12. 2011 20.50
-1
Ta človek lahko uspe samo v Sloveniji. Na Hrvaškem so ga že zdavnaj nehali poslušat. Glasba zanič, besedila zanič, petje obup itd.
unja1.m
30. 12. 2011 17.40