Glasba

VIDEO: Legendarni otroci legendarnih Aerosmithov

Boston, 12. 07. 2012 15.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Aerosmithi so singel Legendary Child prvotno posneli že leta 1991 med pripravami za album Get a Grip. Sedaj so ga končno dali na svetlo, dejstvo pa je, da pesem zveni kot v njihovih najboljših časih. Oglejte si video!

Aerosmithi se vračajo s pesmijo Legendary Child, katere nastanek sega že v leto 1991. Novembra napovedujejo izid novega albuma Music from Another Dimension.
Aerosmithi se vračajo s pesmijo Legendary Child, katere nastanek sega že v leto 1991. Novembra napovedujejo izid novega albuma Music from Another Dimension. FOTO: YouTube

Legendarni "slabi fantje iz Bostona", zasedba Aerosmith, ki obstaja že od leta 1970, se vračajo s pesmijo Legendary Child, ki je prvotno nastala že davnega leta 1991, ko so snemali ploščo Get a Grip. Ker je do sedaj niso uvrstili na noben album, pa so se očitno odločili, da je pesem dozorela, da uzre luč sveta.

Steven Tyler, Joe Perry in drugi člani so jo predelali in jo uvrstili na prihajajoči 15. studijski album Music from Another Dimension, ki naj bi izšel še letos. Pesem se bo pojavila tudi v prihajajočem filmu G.I.Joe: Retaliation.

Steven Tyler je po zdravstevnih težavah in vlogi sodnika v Ameriškem idolu spet trdno v sedlu matične zasedbe Aerosmith.
Steven Tyler je po zdravstevnih težavah in vlogi sodnika v Ameriškem idolu spet trdno v sedlu matične zasedbe Aerosmith. FOTO: Reuters

Prekaljeni rockerji so trenutno na severnoameriški turneji, izid albuma napovedujejo za 6. november. Skladba je takoj skočila na prvo mesto Billboardove rockovske lestvice, kar je prvi tak uspeh po pesmi Jaded iz leta 2001.

Videospot so snemali že maja, saj naj bi bili v njem posnetki iz omenjenega filma. Predvajanje filma so zdaj prestavili na drugo leto, zato so se Aerosmithi odločili, da posnamejo nov videospot.

Če sta se pred dvema desetletjema v njihovih videospotih podili simpatični Alicia Silverstone in Tylerjeva hčerka Liv, potem so se Steven in ''kompanija'' sedaj odločili, da je čas za dekleta na kotalkah. Pesem spominja na njihove najbolj znane uspešnice, kot je Love in an Elevator, skratka v pravem rockerskem duhu, ki ga legendarna rock zasedba pooseblja brez pretiranega truda. Oglejte si video!


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Valy26
13. 07. 2012 15.20
+3
ful dober komad
matejatejci
12. 07. 2012 21.21
+5
VRHUNSKI KOMAD!