Glasba

VIDEO: 'Usodna' štirica Christine Zadnikar?

Ljubljana, 04. 11. 2017 16.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pevka Christine Zadnikar je nedavno na krajšem nastopu predstavila svoj novi videospot za skladbo Four. Z njo je nastopila tudi pianistka Nataša Vester Trseglav, ki je predstavila svoje avtorske skladbe. Pod videospot se je podpisal Perica Rai, kot gosta pa v skladbi slišimo tudi Juro Blazevića in Burazsela.

Christine je ob predstavitvi videospota za obiskovalce pripravila mini koncert skupaj s pianistko Natašo Vester Terseglav.
Christine je ob predstavitvi videospota za obiskovalce pripravila mini koncert skupaj s pianistko Natašo Vester Terseglav. FOTO: Luka Brataševec

Talent pevke Christine Zadnikar je pred 13 leti prepoznala že skupina Leeloojamais, z njo so posneli album Country Club Music (2007) in bili nominirani za viktorja in nagrado MTV Adria. Nato je bil čas, da razpre svoja krila, zato je pred devetimi leti zakorakala na samostojno pot. V tem času je posnela nekaj pesmi, zanimivo pa je, da je edina Slovenka, ki jo je Beyoncina ekipa izbrala, da je odpela njene skladbe na uradnem afterpartyju v Zagrebu. Po odmevnem dogodku je spoznala člana hrvaške skupine Connect, Juro Blazevića in Burazsela, s katerima se je porodila ideja o sodelovanju.

Christine in Natašo ne druži le dolgoletno prijateljstvo, temveč tudi ljubezen do glasbe.
Christine in Natašo ne druži le dolgoletno prijateljstvo, temveč tudi ljubezen do glasbe. FOTO: Luka Brataševec

"Skladbo Four sem naredila kmalu po našem srečanju, ampak včasih je glasba tako kot vino, da dozori, je potreben čas," je povedala Christine, saj je skladba nastajala skoraj štiri leta. Tudi tokrat je tematika ljubezenska, vsebine za svoje skladbe črpa iz svojega življenja in izkušenj. Ostala je zvesta svojemu slogu in tudi tokrat besedilo napisala v angleščini, kateremu je dodala še hrvaščino, saj so vložki Jure in Burazsela v hrvaščini.

Christine Zadnikar
Christine Zadnikar FOTO: Luka Brataševec

Snemanje je potekalo pod režijsko taktirko Perice v zapuščenem skladišču v Velenju. V videospotu se prepletata dve zgodbi, ena govori o paru, ki mora, če želi, da ljubezen zmaga, premagati številne ovire, v drugi pa nastopa Christine kot angel. Maske predstavljajo ljudi, dogodke v življenju, ki se nam zgodijo, ki lahko negativno vplivajo na vezo. Paru na koncu uspe premagati vse ovire in ostaneta skupaj (zmaga ljubezen), medtem ko mora angel svojo ljubezen pustiti za sabo in iti naprej brez nje.

Oglejte si videospot za pesem Four!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

xyxyxyxyxyxyxy
05. 11. 2017 10.10
+3
Niti z glasom in stasom ne zažge.