Glasba

VIDEO: Žan Serčič z vročim videospotom še dodatno ogrel poletne dneve

Ljubljana, 13. 07. 2017 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mlad glasbenik Žan Serčič, ki ga je širša javnost spoznala kot tekmovalca v šovu Slovenija ima talent, predstavlja vroč spot za svojo pesem Letim, ki napoveduje izid debitantskega albuma. Poglejte si spot, v katerem nastopa nekaj najuspešnejših slovenskih glasbenikov, ter v katerem ne manjka strasti.

Mlad glasbenik Žan Serčič, ki ga je širša javnost spoznala kot tekmovalca v šovu Slovenija ima talent, z novim singlom Letim napoveduje tudi izid debitantskega albuma in nove glasbene zgodbe v modernih pop ritmih.

Videospot je zapakiran v modernejšo sliko in zgodbo, ki je popolnoma Žanova ideja. "Že ob ustvarjanju pesmi sem vedel, kakšen bo video," je ob predstavitvi zelo slikovitega videospota povedal glasbenik..

Snemanje je potekalo tri dni, v njem nastopa kar 40 ljudi, med njimi tudi nekaj najuspešnejših slovenskih glasbenikov, glavno vlogo pa je več kot odlično odigrala Nika Krmec, s katero je Žan posnel vroče ljubezenske prizore.

Poglejte si spot, v katerem ne manjka strasti, ki jih prinaša ljubezen.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LudiJoža
13. 07. 2017 13.26
+4
Z vsem srcem sem šel poslušat komad, ker vem, da je fant velik talent. Ampak spet ne morem reci drugega, kot žalost... Pa dajte se nehajte ozirat na managerje pa na trend. Delajte s srcem pubeci. Zasluzli itak ne boste nic... Lahko pa ohranite dostojanstvo.
AjdeMiPopuši
13. 07. 2017 13.37
+1
Itak ne bo nč, kr po porabil za nakup cigaret