Koncerti

Jinx (20-letnica)

Cvetličarna, Ljubljana, 11. 04. 2014 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

najava koncerta

Hrvaška skupina JINX bo v letu 2014 obeležila 20 let glasbenega delovanja z serijo koncertov po Hrvaškem, Sloveniji, Srbiji, BiH in širše.

Vrhunsko zabavo ob skupini Jinx seveda lahko najprej pričakujete na odru, za katerega skupina pripravlja super atraktiven presek izjemno neobičajne karijere, v katerem boste imeli priložnost uživati v dobro poznanih hitih, kot so Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, Bye Bye Bye Baby Bye, če omenimo samo nekatere in celi vrsti dobro poznanih pesmi, ki so postale medgeneracijski evergreeni.

Ob tej priložnosti vas pozivamo, z Yayinimi besedami, da se nam pridružite v Cvetličarni: "Jinx smo zelo srečni, da bomo igrali serijo koncertov ob naši 20 obletnici glasbenega dela in delovanja. Veselimo se že vnaprej, da bomo skupaj pregnali slabe vibracije in presežek žalosti okrog nas. Vrgli bomo pozitiven urok na vse ki bodo prišli v živo zaplesati in se pozabavati z nami."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.