Koncerti

Nina Badrić (+ gost Massimo Savić)

Cvetličarna, Ljubljana, 18. 04. 2014 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

najava koncerta

Tokrat se obeta zabava v ritmih najbolj popularnih hrvaških pop pevcev. Ljubljanska Cvetličarna bo v petek, 18. aprila 2014 ob 21.00 gostila Nino Badrić, pevko z zapomnljivim glasom in stasom. Kot posebni gost bo nastopil prav tako sloviti hrvaški pevec Massimo Savić. Tako bo to zagotovo večer za plesne in glasbene užitke, ki sta jih glasbenika skozi dolgoletno kariero že večkrat potrdila tudi pri slovenskemu občinstvu. Vrhunski plesno-glasbeni večer s trenutno najbolj priljubljenima popularnima glasbenikoma s sosednje Hrvaške, bo razgibal dogajanje v Cvetličarni. Karizma, močna vokala, stas in odlična instrumentalna zasedba, ki spremlja Nino Badrić in Massima Savića, bodo zaznamovali ta večer. Po izkušnjah iz preteklih let se bo ta nedvomno prevesil v noč …

Massimo Savić in Nina Badrić sta z enim največjih hitov Stranac u noči javnost opozorila na izviren duet že pred desetimi leti. Tako je bilo le še vprašanje časa, kdaj bosta ponovno skupaj stopila na oder in s prepoznavno kombinacijo vokalov ter izrednim občutkom za izvajanje ponovno osvojila občinstvo. S skladbo Prospi riječi sta pred dobrim letom replicirala pobudi občinstva in zdaj skupaj s svojimi največjimi uspešnicami prihajata v Slovenijo!

Glasbenika, ki jima slovenska publika že vseskozi kaže veliko mero naklonjenosti, bosta s koncertom v Cvetličarni obeležila svoji okrogli obletnici glasbenega udejstvovanja. Massimo svojih uspešnih 30, Nina Badrić pa jubilejno 20. leto koncertiranja doma in v tujini.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.