Ljubezen po domače

Razkrivamo pogumna dekleta, ki se bodo borila za ljubezen

Ljubljana, 03. 03. 2017 22.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 9 min

Na srčno popotovanje v Ljubezni po domače se je podalo osem kmečkih fantov. Le pet pa je tistih, ki je dobilo dovolj pisem, da ostajajo v igri za glavno nagrado. Katera dekleta so jih s svojimi toplimi besedami najbolj prepričala? Čas je, da jih spoznamo tudi mi.

Marija, Suzana, Gordana, Nika, Elena in Vesna so Dragove izbranke.
Marija, Suzana, Gordana, Nika, Elena in Vesna so Dragove izbranke. FOTO: POP TV

Ustvarjalna Marija Robič se ukvarja s kreativnim pisanjem, rada gobari in kolesari, razpeta pa je med Kranjsko Goro in Ljubljano. Želi si odkritega moškega, ki mu bo lahko zaupala svoje srce in ki bi jo sprejel takšno, kot je. "S partnerjem želim skupaj rasti in se podpirati v toku življenjskih sprememb," z upanjem na novo priložnost zaključi Marija, ki je svoje pismo poslala Dragu.

"Življenje je pravljica, lahko jo bereš ali živiš," pravi Suzana Kotnik, ki prihaja iz Mislinje. Ukvarja se z branjem in meditacijo, rada ima hitre avtomobile in motorje. V odnosu vedno usklajuje srce in razum, iskrivega kavboja Draga pa bo skušala prepričati s prilagodljivostjo, delavnostjo in željo po razburljivem življenju.

Gordana Milharčič prihaja iz Ljubljane, njeni hobiji pa so potovanja. "Najlepše je živeti tako, kot ti najbolj ustreza," pravi in še doda, da Slovenija potrebuje žensko, ki bo razbijala tabuje. Za sabo ima že zaroko z grofom in življenje v Avstraliji, njen popoln zmenek pa bi bil skupno potovanje.

"Če razmišljaš pozitivno, boš pozitivno tudi dobil," pravi Nika Štrukelj iz Ljubljane, ki najbolj uživa v branju knjig in sprehodih v naravo. S svojim življenjem je zadovoljna, želi si le še fanta, s katerim bi imela podobno vizijo in pogled na svet. Ne želi si pravljice, pač pa realno družino, ki zna ceniti malenkosti življenja.

"Bodi to, kar si, da pritegneš prave ljudi," je življenjski moto simpatične Ljubljančanke Elene Korovina. Privlačijo jo temperamentni moški s karakterjem in čistim srcem, zato ni čudno, da je svoje pismo poslala Dragu. Prepričati ga bo skušala z iskrenostjo in odprtostjo, s konkurenco pa meni, da ne bo imela težav. Svojo ljubezensko pravljico si zapeljiva plavolaska predstavlja v obliki sreče in veselja v krogu družine.

Marljiva Vesna Šošterič prihaja iz Vetrnika in je po horoskopu rak. Njeni hobiji so tek, igranje badmintona in kolesarjenje. Meni, da so konkurentke precej velika ovira pri osvajanju izbranca, a je dodala, da se kljub temu med sabo odlično razumejo. Svojega moškega bo skušala prepričati z iskrenim pogovorom in nasmehom, če ji bo uspelo, pa bo znano že kmalu. 

Tjaša, Laura in Danijela se veselijo srečanja z Janijem.
Tjaša, Laura in Danijela se veselijo srečanja z Janijem. FOTO: POP TV

Danijela Pihler je svoja čustva na papir izlila srčnemu Janiju. Ljubko dekle prihaja iz Gorišnice. Obiskovala je ekonomsko šolo, zaposlena pa je kot trgovka. Svoj prosti čas najraje namenja kolesarjenju in sprehodom. Zase pravi, da je prijazna, delovna in komunikativna punca in doda, da si svojo ljubezensko pravljico predstavlja okronano s poroko. 

Laura Lukežič je energična Primorka, ki igra nogomet in vozi traktor, s čimer upa, da bo prepričala tudi svojega izbranca Janija. V ljubezni ne mara obdarovanj in presenečenj, od svojega moškega pa pričakuje, da jo bo v odnosu cenil in spodbujal pri odločitvah. Želi si spontanega življenja in velike družine s polno otroškega smeha.

Tjaša Levstek prihaja iz Sodražice in je strastna gozdarka ter lovka. Njeno življenje je popolnoma prežeto z naravo in zvestimi prijatelji. V življenju si želi temperamentnega in delovnega moškega z lepim nasmehom, ki ga bo prepričala s pozitivnostjo in iskrenostjo. V zvezi ne bo prenašala ljubosumja in pregovarjanja.

Pravtako Urška, Ula in Matea.
Pravtako Urška, Ula in Matea. FOTO: POP TV

Urška Mernik je simpatična šivilja, ki je zaljubljena v življenje. Prihaja iz Luč in živi v nenehnem stiku z naravo. Na prvo mesto pa postavlja skrb za sina. Pri nasprotnem spolu jo najbolj prepriča iskrenost in delavnost, romantičen zmenek pa si predstavlja ob večerji in pogovoru. Z nogami v ljubezenskem odnosu stoji trdno na tleh ter si v družini želi predvsem miru in romantike.

Ula Veniger je navihana Ljubljančanka, ki obožuje šport. Pravi, da je pozitivna oseba, ki se ne boji novih izzivov. Njen sanjski moški je temen avanturist, vitke postave, predvsem pa s smislom za humor. Sanjski zmenek si predstavlja ob dobrem pivu in neskončnih pogovorih ter hudomušno zaključi: "Družina je lahko tudi pes."

"Spoštuj vse - ljudi, živali in rastline," je življenjski moto Matee Marković, ki prihaja iz Zagreba. Pravi, da je spontana, včasih trmasta, a vedno nasmejana. Ukvarja se s plesom in izdelavo naravne kozmetike. V življenju si želi duhovitega in iskrenega fanta, s katerim jima ne bo zmanjkalo tem za pogovor in prav s temi kvalitetami se je v njenih očeh najbolj poistovetil Jani. 

Mateja so najbolj prepričale Monika, Urša, Metka, Andreja, še ena Monika ter Nina.
Mateja so najbolj prepričale Monika, Urša, Metka, Andreja, še ena Monika ter Nina. FOTO: POP TV

Monika Košenina prihaja iz Trbovelj. "Najbolj uživam v potovanjih, plesu in pohodih v naravi," pove in doda, da se s konkurenco v šovu ne obremenjuje. Meni, da ima svoje čare, zato bo svojega izbranca zagotovo prepričala s humorjem, iskrenostjo in valovanjem med svojo mirno, a tudi divjo naravo.

Urša Oštir Škofic iz Kamnika je željna novih življenjskih dogodivščin, njeno vodilo pa je: "Bodi heroj svoje zgodbe." S konkurenco se ne obremenjuje, saj meni, da bi s svojo samozavestjo, izgledom in nasmehom lahko očarala izbranca Mateja. Njen idealen zmenek bi bil ob kozarcu vina in dišečih svečkah, ki bi se nadaljeval z iskreno ljubezensko pravljico in družino z dvema otrokoma.

"Rada imam dve skrajnosti - romantiko in adrenalin," pravi Metka Smole iz Zibke, ki je po poklicu živilski tehnik in fitnes trenerka. Ob sebi si želi šarmantnega in romantičnega moškega, ki ga bo najbolj prepričala s svojim smehom in sanjavo dušo. V prihodnosti si želi doživeti svoj poročni dan in postati mamica ter zaživeti razigrano družinsko življenje. 

Andreja Kumer je simpatična ribica, ki prihaja iz Hrastnika. Po poklicu je profesorica razrednega pouka, ki ob kakšni prosti urici najbolj uživa ob branju knjig ali teku. Pravi, da je življenje kratko, zato ga uživa vsak trenutek in nič drugače ne bo v družbi njenega kmečkega izbranca Mateja.

Ambiciozna Monika Kodra prihaja iz Laz, njena življenjska strast pa so konji in vojaško življenje. "Ob sebi vidim visokega, postavnega moškega s sanjskimi očmi," pove tekmovalka, če bodo to prav rjave oči Mateja Ruparja, pa bomo spremljali kmalu. V življenju sanja o idilični hiški, družini in družbi domačih živali.

"Užij dan," je življenjsko vodilo natakarice Nine Bregar, ki prihaja iz Velikega Gabra. Pravi, da je preprosta, dobrosrčna in ustrežljiva ženska, ki išče le še sorodno dušo. Pri moškem se ji zdita pomembna višina in zunanjost, nekoč pa si želi s tistim pravim ustvariti tudi družino.

Miranu bodo svoja srca odprle Tatjana, dve Marini, Irena, Lidija in Sonja.
Miranu bodo svoja srca odprle Tatjana, dve Marini, Irena, Lidija in Sonja. FOTO: POP TV

Tatjana Žagar prihaja iz Kranja, njeni hobiji pa so vrtnarjenje, pohodi v hribe, joga in smučanje. Od moškega pričakuje, da jo bo spoštoval, ona pa bi ga v zameno pocrkljala s kuharskimi dobrotami. Popoln zmenek se ji zdi že to, da se z izbrancem ujameta do te mere, da jima čas prehitro zbeži. "Delila bi vse, kar je lepo," zaključi Tatjana, ki jo je najbolj prepričal Miran.

Marina Kralj je živahna kozoroginja, ki prihaja iz Ljubljane. Po poklicu je komercialistka, ki v prostem času najraje kolesari, smuča, igra tenis in planinari. Uživa tudi v dobri kavi in druženju s prijatelji. Njena življenjska strast so potovanja. Ob sebi vidi zgovornega, simpatičnega in delovnega moškega, ki bi tako kot ona verjel v iskreno prijateljstvo. 

Marina Petrič prihaja z Otočca, njena življenjska strast pa je nabiranje zelišč. Ukvarja se z refleksoterapijo, rada pa prebere tudi dobro knjigo. Za seboj ima veliko prelomnih dogodkov, še vedno pa hrepeni po pravi ljubezni, v kateri bi s partnerjem gledala v isto smer. Romantiko si predstavlja ob morju ali reki, sanjski moški pa bi moral biti urejen, zabaven in prijatelj v dobrem ali slabem. 

Irena Saje prihaja iz Maribora, njen moto pa je: "Dobro se z dobrim vrača". Najbolj uživa v vrtnarjenju na svojem malem koščku zemlje, kjer ji prepevajo ptice. V življenju si želi le še zanesljivega, pozornega in ljubečega moškega, s katerim bi skupaj zaživela v ljubezni.

Lidija Zver prihaja iz Ljubljane, svoj prosti čas pa rada posveča vnuku. V odnosih vedno sledi svojemu srcu, ob sebi pa si želi moškega, ki bi se ji znal posvetiti in ji vračati čustva. Izbranca bo prepričala s svojo odkritostjo in športno aktivnostjo. Življenje si želi deliti s človekom, ki jo bo spoštoval in tako se bo vse ostalo pisalo samo od sebe.

Sonja Podbregar je komunikativna škorpijonka, ki prihaja iz okolice Zagorja ob Savi. Po poklicu je ekonomistka, a jo zanima tudi astrologija in hidroenergija. Njen moto je: "Ne obupaj, četudi ti je težko," največ pa ji pomenita iskrenost in poštenost. Ob sebi najbolj vidi nežnega in romantičnega moškega. Popolno zlitje dveh duš in velika mera spoštovanja pa zanjo pomeni pravo ljubezen. 

Svetlana, Hermina, Vida, Darinka in Rasema pa bodo skušale omrežiti Tomaža.
Svetlana, Hermina, Vida, Darinka in Rasema pa bodo skušale omrežiti Tomaža. FOTO: POP TV

Svetlana Nikolić je temperamentna škorpijonka, ki prihaja iz Srbije. Poklicno se je ukvarjala s turizmom, sedaj pa uživa več kot zasluženi pokoj. Je strastna kuharica in plavalka, svoj čas pa najraje preživlja v družbi hčerke, dobre kave ali knjige. Ob sebi najbolj vidi toplega in ljubeznivega moškega, ki bi jo čuval za vedno.

Hermina Pirc prihaja iz Slovenske Bistrice in je po horoskopu strelka. V prostem času se ukvarja s kolesarjenjem, plesom in telovadbo. Za seboj ima ločitev, a še vedno ni izgubila upanja v ljubezen. Njen sanjski moški bi moral bit umirjen in skromen, da bi se lahko duhovno dopolnjevala.

Življenjska strast Vide Praznik iz Prevalj je kvačkanje, šivanje in nabiranje zelišč. Je ponosna babica sedmim vnukom, zato pravi, da je njena družina že popolna. Kljub temu pa je zanesljiv moški vedno dobrodošel. Kot potencialnega kandidata, s katerim bi pisala svojo ljubezensko zgodbo, vidi Tomaža. Kmečko življenje je del nje že od malega, zato meni,da ga bo prepričala s svojo delavnostjo in preprostostjo.

Darinka Košenina prihaja iz Trbovelj, v prostem času pa najraje planinari in kolesari. Pravi, da si družine ne bo več ustvarjala, še vedno pa hrepeni po moškem, ki je pošten, direkten in veseljak po duši. V oddaji se veseli druženja s konkurentkami, končno odločitev, pa pravi, bo imel izbranec Tomaž sam.

Rasema Begulič iz Ljubljane pravi, da na življenje vedno gleda pozitivno. Je družabna oseba, ki obožuje glasbo in sprehode s prijateljicami. Všeč so ji temni in visoki moški, ki so do žensk spoštljivi in pozorni. Obožuje presenečenja, v prihodnosti pa si želi umirjeno življenje in ljubeč partnerski odnos.

To so dekleta, ki bodo svojo življenjsko pravljico odslej pisala drugače. Kako se bodo ujele s srčnimi kmeti na skupinskem zmenku in katere bodo prav ti nato povabili na svoje domačije, bo znano že v prihodnji oddaji. Vse zamujene še vedno lahko preverite na VOYO
 

 

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

weber1
05. 03. 2017 12.34
-3
Ženski, ki si niso sposobne na normalen način najti fanta... Želostno... le kako se lahko tako sramotijo...
CIGU MIGU
05. 03. 2017 09.41
+1
tanja ne morem več čakam na kmetiji ves obupan in si tešim bolečino moje osamljenosti--reši kmeta in skupaj bova preživela prohodnja leta--ciao,malo heca mora biti
pizzamargerita
04. 03. 2017 23.03
+27
ljubijo potovanja, motorje, so samozavestne... bla bla... ktera bo kidala gnoj? ko mas hlev doma,ne gres za 3 tedne na karibe, drage ljubljancanke badmintonke.
kundalinigirl
04. 03. 2017 18.46
-12
Saj so res pogumna, ko bodo celo življenje morala delati na kmetiji. Ne,hvala. Grem raje v ašram. :)
matdej
04. 03. 2017 16.44
+14
Tako iskat "ljubezen" preko šova,je zadnje...Pa tile moski,vsaj nekateri neiscejo ljubezni,ampak sluzkinjo.
kundalinigirl
04. 03. 2017 18.48
+6
Točno naslov bi mogel biti Iščem služkinjo za celo življenje, ki mi bo rojevala otroke. ;)
Mejduš
04. 03. 2017 15.42
+7
Saj bi lahko to bilo na bolhi tam ker so živali.
janezpodre
04. 03. 2017 16.13
+0
Houdor
04. 03. 2017 15.18
+3
Cvet slovenske lepote.
TheTruth4u
04. 03. 2017 15.09
-1
Bwahahaaahaha hahahahahhahaa ahahahahahahhhahahahahaha ščijem od smeha hahahahaha
xTejax
04. 03. 2017 14.58
+20
Iz radovednosti sem malo prebrala... Res je smešno, kako nekaterim od samozavesti kar prekipeva - tako so prepričane, da ne bodo imele težav s konkurenco, ker so oh in sploh... Pri tem se samo začudim, zakaj si morajo moškega iskati na tak bebast način in da jih že ne "obletavajo" vsakodnevno, da bi se jih le še otepale... hehe.
GOBARBO
04. 03. 2017 14.22
+4
ampak poštarca tanja je pa lušna
janezccc
04. 03. 2017 14.17
+0
Pobebljena oddaja za pobebljene gledalce,
?asjeza
04. 03. 2017 13.31
-11
hahah raje sem sam kot da prenašam ženo 40 let!!!
Karantanija
04. 03. 2017 14.23
+13
Saj boš, sam in predvsem osamljen, če boš tako razmišljal!
Frane Šajn
04. 03. 2017 13.10
-1
No ja, kar koli bi napisal bi bilo odveč! Sto ljudi sto čudi!
marston
04. 03. 2017 11.21
+4
..ki so se borila. vse je bilo posneto lani in izzid je že znan
Karantanija
04. 03. 2017 12.35
+11
Za gledalce ni znan. Upam, da so fantje izbrali prava dekleta - mestna se bodo verjetno težko privadila na čisto drugačno življenje. Res pa je tudi, da prava ljubezen premaga vse ovire.
Karantanija
04. 03. 2017 11.10
+75
Najbolj sem vesel za fanta, ki je dobil samo eno pismo in pripeljali so mu to dekle. Videti je, da sta si bila takoj všeč. Bravo in vse dobro za naprej!
CIGU MIGU
04. 03. 2017 10.38
+25
voditeljica je najbolj kul
Karantanija
04. 03. 2017 11.08
+3
CIGU MIGU
04. 03. 2017 14.04
+3
kaslc 1
04. 03. 2017 10.20
+4
spet,megla za ovce
Kovidani
04. 03. 2017 09.49
+3
jonbonslon
04. 03. 2017 09.42
+9
mazizi
04. 03. 2017 08.56
+12
če je glava nora celo telo trpi

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.