Ljubezen po domače

Tatjana Žagar

Ljubljana, 03. 03. 2017 22.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tatjana prihaja iz Kranja, njeni hobiji pa so vrtnarjenje, pohodi v hribe, joga in smučanje. Od moškega pričakuje, da jo bo spoštoval, ona pa bi ga v zameno pocrkljala s kuharskimi dobrotami. Popoln zmenek se ji zdi že to, da se z izbrancem ujameta do te mere, da jima čas prehitro zbeži. "Delila bi vse, kar je lepo," zaključi Tatjana.

Tatjana Žagar
Tatjana Žagar FOTO: POP TV

Tatjana se predstavi:

V življenju so bili slabi in dobri trenutki, ki so me zaznamovali. Spomnim se zaključka šolanja, izpita za avto, poroke, otrok, pa seveda službe in napredovanja. Žalosten trenutek je bil smrt mojega brata, vednar je bil to nov začetek v mojem življenju. 

Najbolj zabavna anekdota iz tvojega življenja?

Kos em bila stara 4 leta, sem šla iskat mamo na polje, ki je bilo oddaljeno, 3-4 km stran. Zgrešili sva se, jaz pa sem prispela do stare mame in tete. Za starše to seveda ni bilo zabavno. 

Kaj te je pri izbranemu kandidatu tako prepričalo, da si mu napisala ljubezensko pismo?

V izbranem partnerju sem videla življenje na deželi, delo in obenem njegovo aktivnost v športu. Sva iste starosti, je simpatičen, vesel, odkrit. 

Kaj pričakuješ od sodelovanja v najbolj romantični pomladni oddaji in česa se najbolj veseliš?

Čeprav nisem ljubitelj kamer, sem se vseeno odločila, da se podam novim dogodivščinam naproti. Veselim se srečaja z njegovimi aktivnostmi, saj mi posedanje ni najbolj pri srcu. 

Kaj meniš o potencialnih konkurentkah, s katerimi se boš potegovala za svojega izbranca?

Moje konkurentke so vse v redu punce. Eno je igranje, drugo pa, kaj si v življenju zares želijo. Upam, da bo prevladovala iskrenost in mi bo uspelo prepričat izbranca. 

Si bolj mestno dekle ali živiš v nenehnem stiku z naravo?

Živim v nenehnem stiku z naravo, vsak dan sem na vrtu, travniku, gozdu ali pa na morju, v hribih. Uživam ob lepem vremeu, rada nabiram gozde sadeže, rastline za čaj, rožice, ki jih včasih samo poslikam. Rada imam mir sredi gozda, ptičke, sončne zahode ...

Kako poteka tvoj običajen dan?

Vstanem okoli šestih zjutraj, skuham kavico. Nato se oblečem, pospravim ali obesim perilo in grem s psičko ven. Skuham za starše in grem k njim na vas, kjer jim pustim kosilo in psa, potem pa grem v službo. Ko se vrnem, je že pozno popoldne. Včasih delam na vrtu ali sadovnjaku ali pomagam staršem. Dnevi hitro minevajo, tako da je časa bolj malo. 

Kakšen tip moškega najbolj vidiš ob sebi in katere lastnosti te pri nasprotnem spolu najbolj pritegnejo?

Ob sebi vidim moškega, ki bi me spoštoval tako, kot sem. Želim si, da bi skupaj pila kavo, delala, urejala stanovanje in se družila v prostem času. 

Ali v odnosih slediš svojemu srcu ali stojiš z nogami trdno na tleh?

Z nogami stojim trdno na tleh. Pri mojih letih so stvari, ki si jih sam dosegel v življenju zelo pomembne, vendar je včasih treba slediti tudi srcu. 

S katerimi svojimi lastnostmi meniš, da boš svojega kmečkega izbranca najbolj prepričala?

Upam, da bova imela dovolj časa za pogovor in skupna druženja, saj bi se tako najbolj spoznala. Znam dobro kuhati in peči, rada pocrkljam moškega, seveda če sem jaz srečna. 

Kako bi opisala svoj popolni zmenek?

Popoln zmenek je lahko kjerkoli, samo da se v delu ali pogovoru ujameva in čas pri tem tako hitro mine, da bi želela biti še skupaj. 

Kako si predstavljaš svojo ljubezensko pravljico in kakšne družine si želiš?

Glede na to, da sta moji punci odrasli, ustvarjata si lastno družino in samostojnost, bi bila presrečna, da bi njegov dom postal tudi moj in bi si lahko delila srečne dni. Nikoli ne veš, kaj prinese prihodnost. Delila bi vse, kar je lepo. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.