Ljubezen po domače

VIDEO: Urša v dvomih: Ne more biti ljubezen samo enostranska

Ljubljana, 08. 06. 2017 10.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Romantično potepanje Mateja in njegove temnolaske le ni bilo tako pravljično, kot se je sprva zdelo. Bolj se je bližal čas odhoda, bolj so se v Urši porajali dvomi. Odločila se je, da se z Matejem odkrito pogovori in ugotovi, kaj se med njima zares dogaja. Kdo od njiju goji močnejša čustva in kdo še vedno živi v preteklosti, preverite v videu ter ne zamudite finalne oddaje, jutri ob 21. uri na POP TV.

Urša in Matej
Urša in Matej FOTO:
Matej in Urša sta se potepala po madžarski prestolnici. Sprva se je sicer zdelo, da si kavboj svojo eksotično princeso želi razvajati, a Urša  tega ni občutila tako. Simpatično dekle je posumilo, da se v ozadju nekaj dogaja, saj je Matej na potovanju drugačen, kot je bil na kmetiji. "Nekaj mi je govorilo, da to ni to, da je nekaj v ozadju ... Nisem se tako počutila, kakor bi se morala," je priznala. Da bi se prepričala, ali so njeni sumi upravičeni, se je odločila, da z Matejem iskreno spregovori.

Priznala mu je, da se ji še vedno zdi super fant, a meni, da ne ona ne on nista pokazala vsega, kar bi lahko.

Urša ima za srčne zadeve močno razvit šesi čut in ta čut jo redko kdaj prevara.
Urša ima za srčne zadeve močno razvit šesi čut in ta čut jo redko kdaj prevara. FOTO:

Žal ji je bilo, ker sta se na kmetiji res ujela. Matej se je strinjal in dodal, da je bila tam drugačna kemija in ji potrdil, da ona ni naredila čisto nič narobe. Sam je tak, da nerad daje lažno upanje, če v nekaj ni prepirčan.

Urša bi, če bi lahko, s svoje strani zagotovo kaj spremenila: "Jaz vem, da bi bilo lahko drugače." A kaj, ko sta v odnosu za to pomembna dva. "Ne more se samo nekdo spreminjati, če že, se morata spreminjati oba. Tako kot ne more biti ljubezen samo enostranska. Mora biti obojestranska," mu je nalila čistega vina. Kako se je Matej odzval na te besede, preverite v videovsebini in ne zamudite jutrišnje finalne oddaje, ob 21. uri na POP TV, ko bodo vse podeželske romance dobile epilog. 

LPD 1. sezona finale pasica
LPD 1. sezona finale pasica FOTO:

 

 

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.