Tuja scena

VIDEO: 60-letna Kirstie blestela na modni pisti

New York, 14. 09. 2011 09.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav je navada, da zvezdniki na modnih revijah sedijo v prvih vrstah, je 60-letna igralka Kirstie Alley sprejela izziv in se sprehodila po modni pisti, kjer je z eleganco in gracioznostjo osupnila vse.

Newyorški teden mode je v polnem teku. Medtem ko številni modni oblikovalci predstavljajo svoje kreacije, pa si povabljenci ogledujejo, kateri kosi oblačil bodo pristal v njihovih garderobnih omarah. Igralka Kirstie Alley se je na modni reviji oblikovalca Zanga Toija na presenečenje mnogih pojavila kot manekenka, ki se je sprehodila po modni pisti in svečano zaključila modno revijo. 60-letnica je v čudoviti in elegantni kraljevsko modri obleki navdušila s svojim videzom ter skupaj z malezijskim modnim oblikovalcem Zangom požela številne ovacije.

Kirstie se je za modni dogodek prelevila v manekenko.
Kirstie se je za modni dogodek prelevila v manekenko. FOTO: Reuters
Povabljenci so bili navdušeni nad modno revijo na newyorškem tednu mode.
Povabljenci so bili navdušeni nad modno revijo na newyorškem tednu mode. FOTO: Reuters

"Z Zangom se poznava že od leta 1993. Lahko rečem, da ima res čudovita oblačila,“ je povedala igralka. Kljub temu da ima kar nekaj izkušenj s pojavljanjem in poziranjem na rdečih preprogah, je bila malce nervozna, ko se je povzpela na modno brv. Zavedala se je, da bodo vse oči uprte vanjo.

"Ne me spravljati v smeh. Moram obdržati resen obraz. Koga pravzaprav 'hecam'? (smeh)" je pred revijo zapisala na Twitterju in dodala: "Ne vzpostavljajte očesnega stika z menoj. Začela se bom hihitati in bom v čudoviti obleki padla na zadnjico. Poglejte proč!

Po končanem dogodku je bila Kristie več kot zadovoljna s svojim debitantskim nastopom manekenke.

"Hvala vsem poklicnim manekenkam, ki ste mi dovolile, da se vam pridružim na modni reviji! Vse ste bile zelo prijazne in čudovite,“ je še zapisala po končanem dogodku na Twitterju.

60-letna igralka z malezijskim modnim oblikovalcem Zangom Toijem.
60-letna igralka z malezijskim modnim oblikovalcem Zangom Toijem. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nevica
14. 09. 2011 13.06
+1
Tako sem vesela zanjo, da se je tako dobro pobrala in poskrbela zase. Tako se to dela. Bravo! Čudovita je.
ChickenLittle
14. 09. 2011 11.22
+1
Ta ženska je stara 60 let? huuh xD Svaka čast :D
koalicija
14. 09. 2011 10.41
+1