Tuja scena

BAR je zapustila Petra

Ljubljana, 07. 10. 2006 22.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Na drugi vroči stol v resničnostnem šovu BAR sta sedla Žiga in Petra. Gledalci ste se odločili, da mora BAR zapustiti 23-letna Petra.

Na vročem stolu sta sedela Petra in Žiga
Na vročem stolu sta sedela Petra in Žiga FOTO: POP TV

Nocojšnja oddaja v živo je bila zelo napeta, saj sta na vročem stolu sedela Petra in Žiga. Za Petro je glasovalo 5 BARovcev, Žigo pa je na vroči stol posedel Klemen. Korošec je poudaril, da njegova odločitev ni bila težka, saj je Žigo izbral, ker je čisto nasprotje Petre. Sicer pa je bil odnos med Žigo in Petro že cel teden na psu, danes pa je napetost dosegla vrhunec in se s Petrinim odhodom končno nekoliko polegla.

Petra zapušča BAR
Petra zapušča BAR FOTO: POP TV

'Jokica Petra'

Petra je druga izpadla BARovka. Punca, ki je v BARu doživljala prave male čustvene travme, bo lahko končno videla fanta in mu povedala vse, kar ji leži na duši. Petra je namreč zaradi fanta pretočila na litre solza. Na začetku je sicer izgledalo, da ji je všeč Jernej, nekaj dni kasneje pa se je zelo zbližala z Žigo. V vsem tem času pa je venomer govorila o fantu, ki naj bi jo čakal zunaj. Napisala mu je tudi pismo in spet točila na litre solza.

Glasovalo je 32.204 gledalcev. Žiga je prejel 23.757 glasov, Petra pa 8.447 glasov.

BARovci so jo posedli na vroči stol, ker naj bi prinašala veliko negativne energije, ker naj bi vedno jokala in ker naj ne bi dobro opravljala svojega dela v BARu.

'Nekateri' BARovci je niso marali

V zadnjih tednih so se skoraj vsi BARovci nekako obrnili proti Petri. Nekateri so celo prek blogov nagovarjali uporabnike interneta, naj glasujejo za njen izhod. Korektno?!

Žigovi izbruhi

Petra je bila v zadnjih dneh tarča agresivnih Žigovih izbruhov... Fant je šel tako daleč, da je celo govoril, da jo bo ubil. Njegove izjave so med gledalci in spletnimi uporabniki sprožile val ogorčenja. Velja omeniti, da je punca še pred začetkom oddaje povedala, da ji ne bi bilo všeč, če bi bil kdo od BARovcev preveč eksploziven in hitre jeze, ker po njenem se da vse rešiti z besedo in lepim pogovorom … Petra je torej sedaj na 'prostosti' in ni ji treba več poslušati raznih groženj in zbadljivk.

Žiga ostaja v BARu
Žiga ostaja v BARu FOTO: POP TV

Žiga – žigolo

Mladenič je med obiskovalkami BARa požel izjemen uspeh. Kar nekaj punc se je znašlo v njegovem objemu in posledično tudi na televizijskih zaslonih ter na spletu. V BAR je prišla tudi njegova punca, ki je želela vso zadevo razčistiti, vendar se je Žiga le nekaj ur po njunem pogovoru poljubljal z drugo. Žiga naj bi 'srečo' poskusil tudi pri njegovi tekmici Petri, ki pa naj bi ga zavrnila. Je bil to povod za njegovo jezo in agresivno vedenje? Kar precej spletnih uporabnikov je prek blogov in komentarjev Žigovo vedenje zelo ostro obsodilo.

'Pridna Špela'

Najbolj 'pridna' BARovka, tista, ki ne kadi in ne pije, se je včeraj zvečer kar precej časa zadrževala v Žigovi družbi. Z njim je sproščeno kramljala, se dotikala njegovih stegen in z vročim plesom mu je popolnoma dvignila pritisk.

SORODNI ČLANKI

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA