Tuja scena

Bolna ali le zapita?

London, 08. 07. 2007 08.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Amy Winehouse je zaradi bolezni odpovedala koncert v Liverpoolu. Le nekaj ur pozneje so jo ujeli med pijančevanjem.

Amy raje popiva z možem, kot da bi pela oboževalcem.
Amy raje popiva z možem, kot da bi pela oboževalcem. FOTO: Reuters

Britanska pevka Amy Winehouse je odpovedala koncert v Liverpoolu, saj naj bi bila preveč bolna za nastop. Trdila je, da ji je zdravnik v Liverpoolu svetoval, naj raje počiva.

A očitno se le ni počutila tako zelo slabo, saj so le nekaj ur po tem, ko bi se moral koncert začeti, težavno pevko opazili med popivanjem v londonskem pubu. Amy je z odpovedjo koncerta razočarala 4500 svojih oboževalcev, očitno pa ji je več do pitja v družbi svojega moža Blakea Fielderja-Civila. Kot poročajo mediji, naj bi Amy že cel prejšnji dan preživela v isti pivnici, kamor se je potem spet vrnila naslednji večer.

To pa ni prvič, da je pevka tako razočarala svoje oboževalce. Januarja je tik pred začetkom odpovedala koncert, saj je imela prevelikega mačka. Takrat je cel dan popivala s Kelly Osbourne. Dva koncerta pa je prestavila tudi marca, takrat je prav tako trdila, da je bolna. A paparaci so jo isti dan ujeli med kupovanjem alkoholnih pijač v trgovini.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hecate
08. 07. 2007 19.43
pojma nimam kdo je to
xo.candy.xo@gmail.com
08. 07. 2007 10.54
sam ma pa dobr glas in musko...
Debely
08. 07. 2007 09.39
Nobene škode, baba je itak zoprna 10000 na uro.