Tuja scena

Brad ne zna kuhati, na pomoč kar Jamie Oliver?

London, 26. 09. 2012 18.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Brad Pitt in Angelina Jolie očitno nista najbolj vešča v kuhinji, a zaradi prijateljstva s slavnim kuharjem se jima vseeno obeta slastna božična večerja. Pitt naj bi namreč na pomoč poklical Jamieja Oliverja.

Brad je prepričan, da dobre večerje ne bo brez Oliverjeve pomoči.
Brad je prepričan, da dobre večerje ne bo brez Oliverjeve pomoči. FOTO: X17 Agency

Hollywoodski parček bo božič praznoval v Veliki Britaniji, kjer Joliejeva snema film. ''Brad je Jamiejev prijatelj še iz časov, ko je bil poročen z Jennifer Aniston. Tudi Angie ga ima rada,'' je za britanski The Sun povedel vir blizu para. ''Jamie ju bo obiskal na njunem domu v Surreyju in pomagal pripraviti božično večerjo.'' Kot je znano, naj bi Brad od zvezdniškega kuharja lani prejel nekaj kuharskih nasvetov, a se v kuhinji še vedno ''ne zna obrniti''.

Igralec naj bi bil sit tega, da je moral vsak dan svojih šest otrok in varuške peljati v katero izmed restavracij, zato se je odločil, da se raje sam nauči kuhati. Očitno je bil to račun brez krčmarja.

Brad naj bi sicer v zadnjem času skrbel za več gospodinjskih opravil, kajti Angelina je večji del dneva zaradi snemanja filma Maleficent odstotna. Par ima dogovor, da nikoli ne snemata oba hkrati; pred tem je on posnel kar dva filma, World War Z in The Counselor.

Oliver bo raje sam skuhal, kot pa Bradu znova dajal nasvete.
Oliver bo raje sam skuhal, kot pa Bradu znova dajal nasvete. FOTO: Reuters
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Maček2
27. 09. 2012 11.46
+1
bo Angelina vsaj nekaj kilogramov pridobila
lolipoly
27. 09. 2012 02.42
+8
Nic skrbet Brad in Angie imata, svojo kuharico, kot tudi cistilko in varuske,,,, To je le malo za hobi
mamaMilka
26. 09. 2012 23.11
-2
"sit je bil tega, da mora 6 otrok pa varuške vozit v restavracije" hahahahahah...bogi, a varuška tud ne zna nobena kuhat? Al špara na delovni sili, k je tak revež ? Kakšni bedasti trači.... a Angie pa zdaj lahko je, ko so ji seckal čreva.... al ji bo Jamie skuhal eno posebno dietno prehrano za hepatitis C ..... sploh ne vem kva klikam te vaše "članke"...
yokerxdinterfan
26. 09. 2012 20.09
+12
za kletvice pa gordona ramsya pokliče
Zeus99
26. 09. 2012 21.07
+5