Tuja scena

Brangelina – kuharski polom!

London, 03. 12. 2008 17.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdniški par, Brad Pitt in Angelina Jolie, se ne more pohvaliti s kuharskimi sposobnostmi. Menda zna Angie Bradu "dobro" pripraviti le kosmiče ...

Brangelina se ne moreta pohvaliti s kuharskimi sposobnostmi ...
Brangelina se ne moreta pohvaliti s kuharskimi sposobnostmi ... FOTO: Reuters

Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt pravi, da ga je sram, kako slab je v kuhinji, menda pa za lonci in s kuhalnico ni nič boljša niti njegova partnerka Angelina Jolie. Po njegovih besedah naj bi obvladala le pripravo kosmičev.

Slavni par ima (skupaj s posvojenimi) kar šest otrok, a očitno sama nista sposobna skuhati spodobnega obroka za svojo številčno družino. Preprosto – ker ne znata kuhati!

"Obvladam žar ob nedeljah, a to je tudi vse, kar se tiče mojih kulinaričnih sposobnosti," je izjavil Pitt. Ko pa so ga povprašali, kaj je značilna jed, ki jo pripravi Angelinina, pa je kratkomalo odvrnil: "Kosmiči".

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nastysi
05. 12. 2008 11.58
zmer bl sta podobna adams family :D
mala33
05. 12. 2008 11.38
Oh saj imata itak nešteto zaposlenih, da jim pripravljajo kar koli si želita.
london_calling
04. 12. 2008 15.14
poi pa zih svoje froce futrata z hitro hrano k itak nimata cajta poi bojo pa bajsi hihi
paparazzo
04. 12. 2008 07.40
kaj je tko posebnega tle...razen to da sta bogata..sej nista edina...pa osnovnih stvari ne obvladata..bljek.
BATISTA1
04. 12. 2008 07.16
sj ne rabta več... tudi od ljubezni se da živeti !!!
dmalalan@mac.com
04. 12. 2008 05.30
...pošlji še en komentar ... to se mi pa dopade ... a ste vim tudi v tuji lasti ... vedno, ko na lepo vedenje naletim, vem, to ni iz slovenskih zelnikov.
dmalalan@mac.com
04. 12. 2008 05.28
Ta slika je zelo sveža...Zakonca Pit sta en čudovit par izmed mnogih, takih ... sem ga ravno iz gradbišča, ekoloških hiš, govort gledal in z odprtimi usti poslušal, da sem ja ve ujel - cnn ... tudi razumem, zakaj za slovensko javnost take neumnosti izbirate, sam se je nasmehnu in rekel, oh ja, sem tudi jaz bil zelo divji mladenič ... tak, ki jih dr, Kajfež mislim, da je Lučka, pa še eno ime ima, v studiju 12 omenja, da jih ni več v Sloveniji...seveda potem se novega dogajanja tudi ne omenja, po Svetu, ker največjim zemljeposestnikom in novim bogatašem, tastarim obrtnikom, niti na kraj pameti, še, ne pade , da bi kaj dali, so še vedno v fazi -vzemi, tudi če nič ne znaš, 2000 let je tako in to naj bo-tako v tradiciji...za mlade , pa je Pitt drugi teden v berlinu, s tarantinom nov film snema in na koncu je dejal - ne vidim nobenga razloga, da ne bi še Otrok imel, ni lepšega počutja od Čutiti biti Oče ... hehehe-mi je toliko za mislit v 9 minutah dal ... in na radiju študent, sem danes zjutraj slišal Najlepši, eden izmed najlepših slovenskih komadov, poleg Ježkovih in par ostalih - taki, ki niso samo modni ampak za vse čase, ki pa nisem, od navdušenja in upanja, da ga bom še slišal, imena izvajkalca ujel ... tako ne se čudit, če me spet na kakšni komercjalni postaji, megasrčku srečate, vse v upanju, da ga vrtijo, da ga bom slišal spet, da vsaj to Kulturo podpirajo ... pevec poje o Enakosti Otrok - enkratnoodlično besedilo in dsuper glasba in odlično vse skp izvedeno ... tako, da je Vest mirna, Upanje je, da Žrebci ne bodo umirali več ... vsaj ne prostovoljno ... ampak od Dela trdega...brke si je za film zahteve naštimal...in niti z eno besedo ni več filma reklamiral - samo Srečo Otroško je propagiral...tako pa še kuhat bi morala znat in po možnosti nič druzga več, no mogoče se v lasno ritko zazret in bi slovenski standard bil zavzet in zadovoljen - če kuhat ne zna, pa res ni kak velik frajer, oziroma lahko bi si ženo najdu, ki kuhat zna, bi na Krasu rekli...hehehe, boga Slovenija...jankoviča pa bi blo treba tožit, ker je brez enega pisnega dokaza, razen komentatorskih, tako veliko laž spustu - ja Kultura je vedeti kaj je Lepo in kaj za kosilo bo...v tem primeru za gratis zabavo, je ja fino potem in vse lepo ... nasvidenje po novem letu, baje tudi bolje bo ... to pa nova vlada žvrgoli ... no pa sem gor pa dol po medijski Sloveniji.
dendzo
04. 12. 2008 00.04
Hmm ta slika v bistvu zgleda kot da sta se njuna dvojnika slikala:)
cokoladka89
03. 12. 2008 23.48
hehe...meni zgleda Angelina kot tista ženska v filmu Adams Family...Pa Brad ni tudi kaj dosti daleč, od moža tiste ženske...
mjolnir
03. 12. 2008 23.43
se-kotali Nehajte že z temi posploševanji. Veliko Američanov je nerazgledanih, prav tako je tudi veliko nerazgledanih Evropejcev. Prijatelj mi je povedal, da so ga neki Francozi za Slovenijo vprašali \"ali je pri vas še vedno vojna\" Če že posplošujemo, bi rekel, da so igralci, pevci precej nerazgledani (seveda ne vsim čeprav mlajše generacije so vse bolj). Marsikateri igralec (Evropejec ali Američan) se v intervjuih lovi in jasno kaže svoj besedni zaklad, ali raje revščino. Kar pa se teh dveh tiče, jih tudi jaz imam poln kufer, čeprav sploh ne spremljam rumeni tisk. Ampak, vsak drugi dan kamorkoli pogledaš -\"Angelina\", \"Brangelina\". Zato z izjemo posploševanja se zat s tabo popolnoma strinjam.... a spet ne pozabi, da padajo nanje razni osli tudi v Evropi in celo v naši ljubi domovini(tudi na komentarjih). In imaš prav, ženska NE ZNA IGRAT!!!!! Katastrofa ! Po drugi strani ena Ashley Judd, ki je veliko lepša (Ino, po moje) in boljša igralka in mnoge druge so zapostavljene. No, njo sem pač omenil, ker nekateri pravijo, da sta si podobni.
se_kotali
03. 12. 2008 23.14
zadnjič sem gledala intervju s tem modelom - saj sploh dveh stavkov ni znal povedati skupaj. Kar nekaj je jecljal in se reševal z nasmeški, kar pa je itak dovolj za američane. Za evropejce, ki imamo veliko bolj visoke kulturne potrebe, pač ni. Ne da bi hotla kaj šinfat, vendar mi je čist jasno, zakaj ameri padajo na ta dva. Ker so itak plitki in jih zanima le forma. Čisto res je, kar je nekdo spodaj napisal, da pitt postaja čedalje bolj čudaški, jaz dodajam, da je vedno bil, le zdaj mu bolj tolče ven. Ženska pa je itak na vseh fotkah, filmih ista. Vedno isti izraz in ena in ista fora že ves čas. Anoreksična, nenadarjena ... oba lahko uspevata le v ameriki.
srecna
03. 12. 2008 22.55
Ju ne obsojam..njima ni bilo nikoli potrebe, da bi kuhala.Kar se pa tice zunanjosti, sta pa cedna za svoja leta..vsi se staramo in \"lepsamo\" z vsako gubico.:D
mojci2008
03. 12. 2008 22.22
Ta dva zgedata že prav grozlivo, počsi bo prišel čas ko ju oz. jih še denar ne bo mogel rešit !!!!
LITIJANKA
03. 12. 2008 21.45
tema se mal od slave že dogaja v glavi...
omega6
03. 12. 2008 21.41
Angie zgleda kot iz kake grzljivke.
Limona2021
03. 12. 2008 21.34
men ona ne deluje normalna...res ne.
juventus
03. 12. 2008 21.34
In kje je problem ????
saso12345
03. 12. 2008 21.25
se pravi sem v kuhinji bolj sposoben kot oba skupaj. lol
Tinchyyy
03. 12. 2008 21.17
Kak pa tule depresivna zgledata! Brad je itak vedno bolj čudn..... En je prej napisu da za vse pa res ne morta bit talenta. In za kaj sploh sta? Za delanje otrok mogoče. Za igranje pa sploh ne. Brad nima enga pametnga fila, Angie je MAL bolš, ampak vseen tist njen Tumb Raider je bil pa kr neki no...
umadbro?
03. 12. 2008 21.14
in to naj bi bil kao najlepši par? zgledata kot da sta shirana, zadeta, zanemarjena ... eh. lol only