Tuja scena

Brangelina tudi oblikovalca nakita

Los Angeles, 18. 11. 2009 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eden izmed najslavnejših parov v Hollywoodu Angelina Jolie in Brad Pitt sta se odločila, da bosta oblikovala lasten nakit. Navdih za nakit sta dobila pri nenavadni živali: kači.

Angelina Jolie je prepričana, da je simbol kače nekakšen talisman, ki varuje njeno družino.
Angelina Jolie je prepričana, da je simbol kače nekakšen talisman, ki varuje njeno družino. FOTO: Reuters

Najbolj popularna igralca in milijonarja sta dodala še eno zanimivo stvar v svoj življenjepis. Postala sta namreč novopečena oblikovalca lastnega nakita. Zvezdniški par se je združil z blagovno znamko Asprey, kjer bo predstavil lastno linijo izdelkov, ki se bo imenovala The Protector (zaščitnik, varuh). Igralca pa tudi tokrat ne moreta mimo dobrodelnosti, saj bo izkupiček denarja šel v dobrodelne namene.

Kolekcija, ki sta jo zasnovala pred dobrim letom, bo v omejeni izdaji. Nakit boste lahko kupili v Londonu, New Yorku, Beverly Hillsu, Tokiu in Dubaju. Cene nakita, ki je okrašen z diamanti in kačami, se gibljejo od 525 dolarjev naprej.

Zakaj je nakit zasnovan s kačami? Ko je bila Angelina prvič noseča, je prejela v dar prstan v obliki kače. Od takrat je prepričana, da je plazilec kot nekakšen talisman in da varuje ter ščiti njeno družino.

Celoten izkupiček prodaje bo šel za dobrodelno organizacijo za žrtve naravnih nesreč, ki jo je par ustanovil leta 2006. Par zagotavlja, da ne gre samo za nakit, temveč za otroke, ki potrebujejo pomoč. "Otroci potrebujejo varen prostor, kjer se bodo lahko izobraževali, kjer bodo lahko gradili svojo prihodnost …"

Angelina in Brad sta postala oblikovalca lastnega nakita. Izkopiček denarja pa bo šel v dobrodelne namene.
Angelina in Brad sta postala oblikovalca lastnega nakita. Izkopiček denarja pa bo šel v dobrodelne namene. FOTO: Reuters
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ancha-bancha
18. 11. 2009 22.08
Men je bla ona par let nazaj, ko je igrala Lara Croft itd., ful huda, zdej je pa iz leta v leto postaja senca sama sebe.
BaabyBitch_
18. 11. 2009 15.16
ninja.subversion
18. 11. 2009 11.52
Angelina Jolie nosi krvno linijo tako imenovaih " illuminati " družin, oz black nobility - spomnite se na čas okoli zadnjih ameriških volitev ko so se mediji razpisovali o tem z komu je Barack Obama vse v žlahti, glej ga zlomka tudi Angelina Jolie je v familiji z Obama - zascitni znak teh druzin pa je kača oz plazilec...
Jan Breznik 1
18. 11. 2009 10.23
tadva pa mata cajt =)
Angie_
18. 11. 2009 10.17