Tuja scena

Brezalkoholni Robin Williams

San Francisco, 04. 05. 2007 17.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Od alkohola odvisen igralec se je pred slabim letom odpravil na zdravljenje. Pravi, da je terapija uspela.

"Lažje je, če veš, da obstajajo tudi drugi ljudje s podobnimi težavami," je na mednarodnem filmskem festivalu v San Franciscu povedal igralec Robin Williams ('Good Will Hunting', 'Mrs. Doubtfire'). Nedavno je namreč tudi župan San Francisca priznal, da je zasvojen z alkoholom.

"Prav je naredil, najbolje je odkrito priznati," je Williams pohvalil držo lokalnega politika. "Najtežje mi je bilo priznati, da imam problem," je povedal.

Nagrajenec filmskega festivala v San Franciscu, igralec in nekdanji alkoholik Robin Williams (desno) v družbi režiserja Spike Leeja.
Nagrajenec filmskega festivala v San Franciscu, igralec in nekdanji alkoholik Robin Williams (desno) v družbi režiserja Spike Leeja. FOTO: Reuters

"V veliko čast mi je, da sem prejel odlikovanje na filmskem festivalu, čigar pokrovitelj je firma, ki izdeluje vodko," se je pošalil Williams in dodal, da je nedavno prenehal hoditi na terapijo, zato naj bi v njegovem primeru "vedno dobro delovalo, če človek zaide v tako okolje", kjer na vsaki mizi stoji žgana pijača uradnega sponzorja.

Lanskega avgusta je Robin Williams javno priznal, da je alkoholik in da se bo odpravil na zdravljenje.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.