Tuja scena

Britney na psihiatriji

Los Angeles, 04. 01. 2008 08.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Policisti so obiskali Britney Spears, ker ni želela vrniti sinov. Bila je pod vplivom alkohola in drog, zato je pristala v bolnišnici.

Britney Spears ne bo dopustila, da ji dokončno vzamejo otroka. Danes ponoči sta se z nekdanjim možem Kevinom Federlineom tako sporekla, da je med njiju morala poseči celo policija. Ker sta bila v četrtek čez dan otroka pri mami, bi ju Britney morala do sedme ure zvečer vrniti Kevinu. Ko pa je po njiju prišel Federlienov varnostnik, Britney otrok ni želela izpustiti iz rok.

Britney so odpeljali v bolnišnico.
Britney so odpeljali v bolnišnico. FOTO: X17ONLINE.COM

Potem, ko so losangeleški policisti prejeli anonimen klic, so okoli osme ure zvečer obiskali dom Britney Spears na Beverly Hillsu in tam ostali še tri ure. Predstavnik policije je povedal, da so družinski prepir želeli rešiti mirno. Po poročanju očividcev so bili poleg policistov pred hišo v pripravljenosti tudi gasilci, dve reševalni vozili in policijski helikopter. Oglasil se je tudi Kevinov odvetnik, Mark Vincent Kaplan, ki do zvezdnice menda ni bil najbolj prijazen.

Britney se bo do konca borila za svoja sinova.
Britney se bo do konca borila za svoja sinova. FOTO: X17ONLINE.COM

Brit in nekdanji mož Kevin Federline o skrbništvu nad njunima sinovoma, Seanom Prestonom in Jaydenom Jameson namreč še nista našla skupnega jezika. Začasno skrbništvo nad fantkoma ima še vedno Kevin, saj naj Britney še ne bi bila sposobna skrbeti za sinova. Pevkin odvetnik nočnega dogodka ne želi komentirati.

Britney so odpeljali v bolnišnico, saj naj bi bila pod vplivom alkohola in drog, kjer bo še 72 ur ostala na opazovanju. V bolnišnici so jo že obiskali Kevin Federline in njegov odvetnik ter oče Spears.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
05. 01. 2008 16.10
Smešno je predvsem to, da vsem aktivnostim njenega menažerja nasedajo naši mediji. Zakaj ne poročate o Murkotu, vam premalo plača, saj je tudi nor in je bolj zanimivo kot ti abstraktni ameriški "junaki"! Zakaj ni nihče poročal o ločitvah lokalnih zvezdnikov, le o teh prekoocenanskih!! Enako velja za Maddie, Tošeta Proeskeja in še za koga!! Kaj je z moščanskim dribljerjem, je še živ, progrešamo njegove imbecilne izjave, ali pa čeplakova, za katero smo zdevali kupe denarja!! Je kaj narobe, če se zadeve dogajajo v Sloveniji?!!
Stane Dolinar
05. 01. 2008 16.03
Nebodite preveč pametni,tudi naši zakoni za pridobitev dodelitve otrok očetu so dolgotrajni in velikokrat krivični do očetov.
Majkl Najt
05. 01. 2008 15.12
Tisti k verjame vsem tem klobasam ki jih pisejo butasti novinarji je sam za en obisk pri psihiatru. Ce prasate mene je res 40% vseh teh zgodb.
impress_me_baby
05. 01. 2008 14.28
js pa mislm da se je še doug dobr držala.... men bi se na njenm mestu zmešal že velik prej, glede na to da je usak njen gib na naslovncah revij... se mi zdi pa nesramn da so jo takrt k je bla na vrhuncu kariere mel usi radi, zdei k pa se vid da rab pomoč & podporo jo pa usi kritizerajo... js še zmer vrjamm da se bo enkrat pobrala & uredila življenje pa nei drugi govorijo & kritizerajo kukr hočjo... ostalim pa svetujm da nei ne vrjamejo usemu kar preberejo... novinarji pač morjo od nečesa žvet in glede na to da je brit kr dost neumnosti nrdila zadne čase, je ona supr tema za opravlat..folk pa zarad njenih dejanj verjame usemu kar novinarji napišejo....vprašanje je pa kok od tega je sploh resničn...
klarchika@email.si
05. 01. 2008 13.09
Nora gor al dol. Novinarji jo majo očitno še zmer full radi! Lohk bi jo že enkrat pustil pr mir. Vsaka zvezda enkrat zaide...
civitasstain@gmail.com
05. 01. 2008 12.06
X takih primerov je, kjer se starši ločujejo, seveda ne pride to sranje v javnost. Čeprav na zunaj ločenci prikazujejo, kot da je šlo vse po medsebojnem dogovoru. Kjer se starši ločujejo je otroško življenje njihovih otrok zasrano za celo njihovo otroštvo, pa naj ločenci govorijo kar hočejo.
Ramzess
05. 01. 2008 10.58
Kira1="Škoda je le za otroke ki morajo rasti v takem." Maja_d="nastradal bojo pa spet otroci" Pa še res je, nihče ne razmišlja o tem, kaj bosta otroka mislila o vsem tem, ko bosta večja, ali že prej odrasla. Očitno je, da se na starša polaga večja pozornost (vemo zakaj), kot na otroka, posledice pa so jasno, 'tragične' (za otroka). Srecna="Ma nihce nima popolnega zivljenja, pa naj bo bogat ali reven, vsekakor pa, če ji je malokaj do svojih otrok, bi se MORALA pobrat za njih in zase!" Življenje ne dela razlik, nikjer in med ničemer in nikomer, to počne samo človeško bitje, kjer in kadar je le mogoče, in kaj ima pravzaprav od tega, nič. Tukaj gre za značilen boj med ljudbeznijo do otrok (za otroke) in med željami lastnega ega (zase), kaj bo torej 'zmagalo'. DarthRevan=Britney je pač še eno naivno dekliško bitje, ki je želelo živeti ameriške sanje" Samo naivni ljudje verjamejo v nekaj, kar ne obstaja, in ti. 'ameriške sanje' nikoli niso in ne bodo obstajale. Kako so lahko ljudje naivni, pove že to, kako zlahka jih oblast vleče za nos, kako zlahka jih obrača sebi v korist, za lastne ameriške sanje (moč, nadzor, itd.), saj brez davkoplačevalskega denarja jih ne more uresničiti. Slepa pot tlakovana z lažnim zlatom, v katero so zapadli mnogi, in tisti, ki so spoznali zmoto, so to spoznali prepozno, redki pa so se znali iz tega objema tudi izzviti in se podati na pravo pot. Razmislite.
srecna
05. 01. 2008 09.53
Huh, kaksna scena pred njeno hiso od policije do helikopterjev ccc. Ni mi pa jasno, zakaj je Kevin prisel k njej v bolnico po tem hudem prepiru. Morda se naslajat, da je ze cisto na koncu ali pa morda zato , da si naredi "lepo sliko"? Ma nihce nima popolnega zivljenja, pa naj bo bogat ali reven, vsekakor pa, če ji je malokaj do svojih otrok, bi se MORALA pobrat za njih in zase! Otroci bi naj bili njena moc,njeno upanje, da si povrne normalno zivljenje mame, zenske..hcere.
Strelja?ko
05. 01. 2008 02.08
Evo kaj se zgodi, ko se ta stari preveč vtikajo v mlade... Želje staršev dandanes so preveč usmerjeno karierno. Če bo tip bogat, lep pa to... evo zavoženo... enkrat za vselej. Upam pa samo da se Brit ne naredi še kaj. Za maščevanje že pokaže čas... Brit.
Bine Levec
04. 01. 2008 19.58
pa kaj jo kar naprej tu zaje***ajo, pa nej jo že pustijo pr mer
barx
04. 01. 2008 19.55
boga reva, za to vse ni sama kriva ampak, to da ni imela normalnega otroštva, in se ji je utrgalo!
pumpar@volja.net
04. 01. 2008 18.26
Sm tem paparacem bi pa vsakem eno paradajzerco dau v gobec.
Ana Mevc
04. 01. 2008 18.03
zaka se men zdi da ste že 3krat spremenil naslov tega članka?
riderka
04. 01. 2008 17.26
maja_d@email.si
04. 01. 2008 17.24
britney, paparaci..usi so nori nastradal bojo pa spet otroci
DarthRevan
04. 01. 2008 16.12
Britney je pač še eno naivno dekliško bitje, ki je želelo živeti ameriške sanje, in si niti slučajno ni predstavljalo, da so ameriške sanje to, kar živi zdaj.
DarthRevan: Pa še popolnoma prav imaš.Če malo bolj pomislim so pri nas malo bolj delavne.
DarthRevan
04. 01. 2008 15.50
Cosmos, pač, suha ali povprečno postavna ženska lahko kariero dela še kje drguje v ZDA... Sicer me pa ne preseneča, glede na tiste policijske krofe, ha ha...
Tile amerikanci so z dneva v dan tako ali tako večji f***i kretenski.Sigurno so mislili da ji je drogo prinesel kar BIN LADEN osebno.Spremstvo v bolnišnico je pa večje kot bi peljali Busha.Najbolj pa sem na takih posnetkih vsepovsod opazil da so vse policajke debele kot kante in mi najbolj to ni jasno od česa ali pa imajo to kako križano sorto.
Patrik_k
04. 01. 2008 15.32
ja tale nej gre za kako leto u norišnco u eno drugo državo, da se mal umiri in naprej lepo živi.