Tuja scena

Britney s šestimi na noč

Los Angeles, 07. 02. 2007 16.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britney Spears naj bi še v času zakona s Kevinom obiskovala zabave, na katerih se je predajala seksu z ženskami.

Sta bili Britney in Paris več kot samo prijateljici?
Sta bili Britney in Paris več kot samo prijateljici? FOTO:

Britney Spears je šele po objavi postopka za ločitev od moža Kevina Federlina razburila javnost s prav nič vzornim vedenjem, a kot trdijo nekateri, se divje zabave in razvratnost za mlado pevko niso začeli šele s Kevinovim odhodom.

Glasbeni producent Omar Iceman Sharif, ki sicer sodeluje tudi s Federlinom, je v izjavi za revijo In Touch zatrdil, da mlada mamica že nekaj časa živi dvojno življenje. Po njegovih besedah Britney obožuje seks v troje, še posebej pri srcu pa so ji ženske. Tako naj bi se mladenka večkrat udeležila zabav, na katerih si je privoščila posteljno avanturo z žensko, pogosto pa je svoje prijateljice vabila tudi v svoj domek in jih tam poskušala zapeljati.

Dober prijatelj nekdanjega para pa je povedal, da je na domačih zabavah Britney s prijateljicami večkrat izginila v spalnico. "Včasih so bile tri, pogosto pa tudi več kot šest. Kolikor sam vem, je Kevina v času zakona prevarala z drugo žensko najmanj dvajsetkrat," razlaga prijatelj. To dejstvo pa namerava v bitki za otroke pridno izkoristiti Kevin, ki želi svetu pokazati, da Britney v resnici ni tak angelček, kot se kaže v javnosti. Za to, da bi še verjeli v angele, smo videli že precej preveč, kajne?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.