Tuja scena

Britney se ločuje

Los Angeles, 08. 11. 2006 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pop zvezdnica Britney Spears se po dveh letih zakona "<i>zaradi razlik v značajih</i>" ločuje od Kevina Federlina.

V govoricah o razprtijah v zakonu Britney in Federlina je bilo očitno nekaj resnice, saj se par ločuje
V govoricah o razprtijah v zakonu Britney in Federlina je bilo očitno nekaj resnice, saj se par ločuje FOTO:

Vse odkar je Spearsova leta 2004 s »poroko presenečenja« vzela Federlina, je njun zakon predmet različnih špekulacij medijev. Mnogi tabloidi so poročali o njunih prepirih in razkolu v zakonu.

Zdaj se ločujeta, le dva meseca po rojstvu njunega drugega otroka. Kot je Spearsova navedla v zahtevi za ločitev na sodišču v Los Angelesu, želi razvezo zaradi "nepremostljivih razlik v značajih".

Še junija letos je visoko noseča Spearsova na ameriški televiziji NBC zanikala govorice tabloidov, da je par tik pred ločitvijo. V solzah je obtožila medije, da so z ustvarjanjem škandalov prispevali, da je postala »čustvena razvalina«.

Spearsova je večkrat potožila zaradi hormonskega neravnovesja
Spearsova je večkrat potožila zaradi hormonskega neravnovesja FOTO:

Zanikala je, da sta se z možem Kevinom Federlinom odtujila in pojasnila, da ji Federline pomaga, ker trpi zaradi nosečniškega hormonskega neravnovesja.

Poroka presenečenja

Spearsova in Federline sta postala par julija 2004, tri mesece po njunem prvem srečanju v nekem klubu v Hollywoodu. Njuno razmerje je že takoj začelo zanimati tabloide, saj se je Federline malo predtem razšel z igralko Shar Jackson, ki je bila z njim v drugo noseča.

Zvezdniški par je 18. septembra leta 2004 v Kaliforniji uprizoril “presenetljivo poroko”. Nekateri od skupaj le 27 gostov, med njimi tudi družinski člani, so bili začudeni, ko so izvedeli za poroko, saj so prišli v veri, da so povabljeni le na nekakšno zabavo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.