Tuja scena

Bullockova se boji nezvestega moža

Los Angeles, 14. 04. 2010 08.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Odkar je Sandra Bullock izvedela za moževo nezvestobo, njenim težavam ni videti konca. Igralka je bila prisiljena najeti varnostnike.

Sandra Bullock
Sandra Bullock FOTO: Reuters

Po poročanju različnih tujih medijev je Sandra Bullock najela ekipo, ki bo skrbela za njeno varnost. Igralka se namreč boji reakcije svojega moža Jesseja Jamesa, ki preživlja hudo krizo in je po njenih besedah pripravljen storiti marsikaj.

Potem ko je na dan prišel škandal o Jessejevi nezvestobi, se ta počuti kot najbolj osovraženi človek na svetu, za kar krivi prav Sandro. Igralka mu je dala jasno vedeti, da se ne želi vrniti nazaj k njemu. Zelo se boji, da bi njen mož postal do nje agresiven. Zato je  najela varnostnike, ki jo bodo varovali 24 ur na dan.

Med drugim se pojavljajo govorice o tem, zakaj 45-letnica še vedno ni podpisala ločitvenih papirjev. Sandra naj bi se namreč bala, da bi James razkril skrivnosti iz njenega zasebnega življenja, ki bi lahko ogrozile njeno kariero.

Sandra je novico o moževi nezvestobi izvedela kar iz medijev. Michelle McGee je za neko revijo razkrila, da ima z igralkinim možem razmerje že 11 mesecev.

Divja Michelle ali Bombshell, kot je njeno umetniško ime, je ekstravagantna striptizeta, njeno seksi telo pa je prekrito s tatuji. Poglejte video, v katerem temnolasa seksbomba pokaže, kaj je zmešalo glavo Jesseju.

Sandra se boji moža, zato je že najela varnostnike.
Sandra se boji moža, zato je že najela varnostnike. FOTO: Reuters


 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kittyholl
14. 04. 2010 11.50
Pametna punca.
eatshit
14. 04. 2010 10.42
narkomanov se pa ja ne bojis
JanZiska
14. 04. 2010 10.39
Kdaj bo premiera porniča?
ziva35
14. 04. 2010 10.20
...in jaz bi bila ena od zaposlenih;))
kripo5
14. 04. 2010 09.59
Jaz bi ustanovil firmo, ki bi se ukvarjala z obdelovanjem takšnih mož >:->