Tuja scena

Caitlyn Jenner zanika, da bo sčasoma spet postala moški

Los Angeles, 12. 05. 2016 19.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Predstavniki Caitlyn Jenner so sporočili, da si ne bo premislila oz. da bi spet rada postala Bruce, kot v novi knjigi o dinastiji Kardashian trdi Ian Halperin, češ, da mu je prijatelj družine zaupal, da Jennerjeva obžaluje spremembo spola. Menda naj bi ji bile še vedno všeč ženske ...


Predstavniki Caitlyn Jenner so zanikali, da naj bi obžalovala spremembo spola in da se bo ...
Predstavniki Caitlyn Jenner so zanikali, da naj bi obžalovala spremembo spola in da se bo ... FOTO: AP
... spet sčasoma spremenila moškega, Brucea Jennerja.
... spet sčasoma spremenila moškega, Brucea Jennerja. FOTO: Reuters

Caitlyn Jenner, ki je pred dobrim letom spremenila spol, a se nima namena spremeniti nazaj v moškega, saj so njeni predstavniki sporočili, da so navedbe, da bi spet rada postala Bruce, neresnične.

Pisatelj Ian Halperin, avtor številnih kontroverznih avtobiografij in tudi nove knjige Dinastija Kardashian: Kontroverzni vzpon ameriške kraljeve družine (Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America’s Royal Family), je namreč točno o tem prvič zapisal v omenjenem delu, saj naj bi mu več virov potrdilo, da je Jennerjeva obžalovala dejstvo, da si je spremenila spol.

Halperin je tudi izjavil, da mu je Jennerjev dolgoletni prijatelj, ki ni imenovan, povedal, da bi se sprememba nazaj v moškega lahko zgodila v naslednjih nekaj letih in da ga še vedno privlačijo ženske.

"Za Caitlyn ni bilo lahko, bilo je zelo težko,"  naj bi Halperinu zatrdil prijatelj Jennerjeve. "Vzhičena je, da je zbudila zavedanje, da so bili transseksualci dolgo zapostavljeni, a možnost je, da je si bo v naslednjih nekaj letih spol spremenila nazaj. Mislim, da to ne bo presenetilo nikogar iz njegovega notranjega kroga prijateljev. Bilo je težje, kot je pričakovala. Moje srce je pri njej in pravi prijatelji ji bodo stali ob strani, ne glede na to, katero pot bo izbrala," je še povedal omenjeni vir.

A so se predstavniki Jennerjeve hitro odzvali in poudarili, da "takih idiotskih navedb ni vredno komentirati" in da "seveda niso resnične".

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pozitivno
16. 05. 2016 13.33
Isabelaa
16. 05. 2016 09.35
+2
ko imaš toliko denarja, da ne veš več kaj bi z njim delal/kupil,.. si pač spremeniš spol, tko mal iz fore.
morjeblata
13. 05. 2016 11.46
-3
Fotografija res ponuja nadvse grozljiv prizor . Obvarujte svoje otroke ! . Mimogrede , tip si lahko da odmontirat ali pa prišraufat kar koli hoče , kromosomi še vedno pravijo svoje . Kot je izjavil medvedek Ted v drugem filmu - Ženske s tiči ? Ni žensk s tiči , samo tipi z joškami !
razerznak
15. 05. 2016 15.54
-1
si ga še niti odrezat ni dal hahahah , še vedno je tip hahaha
provokatorr
13. 05. 2016 09.20
-3
če so ji še vedno bolj všeč ženske, pa naj si vsadi možgane od ženske, ali pa postane lezbijka.
nemojte
12. 05. 2016 22.18
+5
Kitler
12. 05. 2016 21.34
+16
Saj je še vedno moški. Vedno je bil in vedno bo.
matdej
12. 05. 2016 19.37
+7
Me ne bi cudilo.Itak so prepolni denarja in sami sebe...ko pa bo spet nazaj moski,pa se bo v kaj spremenil...