Tuja scena

Cher: Sonny je bil grozen mož!

Los Angeles, 03. 11. 2010 09.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dvanajst let po smrti Sonnyja Bona se je Cher v intervjuju za znano revijo razgovorila o njunem zakonu. V intervjuju trdi, da je bil Sonny grozen mož.

Sonny, Cher in njuna edina hčerka Chastity. Chastity sedaj poznamo kot Chaz, saj si je spremenila spol.
Sonny, Cher in njuna edina hčerka Chastity. Chastity sedaj poznamo kot Chaz, saj si je spremenila spol. FOTO: Reuters
Cher na odru v enem izmed mnogih kostumov.
Cher na odru v enem izmed mnogih kostumov. FOTO: Reuters

Cher v odkritem intervjuju razkriva, da jo je Sonny držal v trdem primežu, da je bil gospodovalen in da jo je v enajstletnem zakonu bolj ali manj samo izkoriščal. Kljub vsemu Cher dodaja, da mu je vse oprostila in da bi po vsej verjetnosti celo ostala poročena z njim, če bi vsaj za malo spremenil odnos do nje.
''Do mene se je obnašal kot do vira zaslužka in ne kot do žene. Prizadel me je na toliko različnih načinov, vendar je kljub temu bil več kot samo moj mož. Bil je moj mentor. Moj učitelj.''

Cher, rojena kot Cherilyn Sarkisian, je Sonnyja spoznala v kavarni sredi Los Angelesa leta 1962, ko je bila stara rosnih 16. Sonny, rojen kot Salvatore Bono, je bil tedaj star 27. Kljub enajstletni razliki se je par kmalu zatem poročil. Sonny je delal za priznanega glasbenega producenta Phila Spectorja. Cher in Sonny sta tako dostikrat pela spremne vokale in ju lahko slišimo na uspešnicah, kot sta You've Lost That Loving Feeling – The Righteous Brothers in Be My Baby – The Ronettes. Sonny je kmalu začel pisati pesmi za njiju, prav tako je pisal tudi aranžmaje. Na začetku sta si nadela ime Caesar and Cleo, kasneje pa zadevo poenostavila in postala Sonny and Cher. Leta 1965 sta postala znana po uspešnici I Got You Babe. Par se je ločil leta 1975.

Zakaj je Cher Sonnyju odpustila kljub njegovemu groznemu obnašanju do nje in zakaj nekateri nenehno izbirajo napačne partnerje, pa nam je na spletni strani Vizita.si pojasnila psihoterapevtka dr. Andreja Pšeničny.
 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Irnes Abdijanovi?
03. 11. 2010 23.23
Sonny---to je tipično psihopatsko ime..ehhe
jerox
03. 11. 2010 10.57
kaj se vam ne zdi da se zgodovina ponavlja