Tuja scena

David se je zagrel za drugo

London, 03. 04. 2007 15.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš David Beckham je na moč razburil ženo Victorio, ko je med večerjo poželjivo opazoval drugo žensko.

Victoria je sama in predčasno zapustila slavnostno večerjo.
Victoria je sama in predčasno zapustila slavnostno večerjo. FOTO: Reuters

David in Victoria Beckham sta se v Londonu udeležila slovesnosti, na kateri je angleški nogometni zvezdnik prejel nagrado za prispevek k britanskemu športu, a večer se je za slavna zakonca razvil v čisto polomijo.

David je namreč ves večer pogledoval proti lepotici pri sosednji mizi, nekdanji manekenki Kelly Killoren Bensimon, kar so opazili tudi ostali gostje in se na ta račun tudi posmehovali. Poželjive poglede proti sosednji mizi pa je opazila tudi Davidova soproga Victoria. Zaradi moževega obnašanja je bila tako ogorčena, da je preprosto vstala in zapustila dvorano, še preden je karkoli dala v usta.

Nogometašev predstavnik pa je pričevanja očividcev označil za popolne izmišljotine, trdi celo, da je David cel večer zaljubljeno gledal le svojo drago Victorio. David ima sicer sloves velikega ženskarja, saj naj bi nekdanjo članico skupine Spice Girls že večkrat prevaral.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.