Tuja scena

Dr. Luke kategorično zanikal obtožbe o posilstvu

Los Angeles, 23. 02. 2016 17.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po tem, ko je sodišče razsodilo, da mora Kesha kljub obtožbam o spolnem nadlegovanju še naprej sodelovati s producentom Lukaszom "Dr. Lukeom" Gottwaldom in so ji podporo na Twitterju izkazali številni zvezdniki, se je zdaj oglasil še obtoženec.

Dr. Luke
Dr. Luke FOTO: AP
Tudi ta je svoj glas v svet prav tako poslal preko omenjenega družbenega omrežja. "Predstavljate si, da vas ali nekoga, ki ga imate radi, javno obtožijo posilstva, pa veste, da tega niso storili. Predstavljajte si to," je Dr. Luke zapisal v prvem tvitu. Nato pa je dodal še: "Imam tri sestre, hčerko in sina z mojim dekletom in feministično mamo, ki me je vzgojila prav. S Kesho sva skupaj naredila veliko pesmi in pogosto je bilo dobro, sva pa imela včasih kreativne razlike. Žalostno je, da je pogajanja o pogodbi spremenila v nekaj tako strašnega in neresničnega. Sem pa prepričan, da bodo laži na koncu razkrite in da bo zmagala resnica. Rad bi se zahvalil vsem mojim prijateljem in družini, ki me podpirajo pri tem. Gre za še nedokončan pravni proces, zato ne bom veliko govoril o tem. O tem mora razsoditi sodišče."

Spomnimo: pevka Kesha je pred dnevi izgubila tožbo proti založbi Sony in producentu Dr. Lukeu, ki ga je obtožila psihične manipulacije, čustvenih zlorab in spolnega napada. Zato se je želela sodno rešiti pogodbe, ki jo zavezuje. A ji ni uspelo. Sodišče je namreč odločilo, da pogodba še vedno velja in da ne sme snemati pri drugi založbi. Ker Kesha zaradi obtožb že dve leti ni posnela novega materiala, ji je Taylor Swift podarila 250 ameriških tisočakov (224.114,75 evrov). Podporo Keshi pa so na Twitterju izrazili tudi Snoop Dogg, Lily Allen, Lady Gaga, Grimes, Kelly Clarkson, Iggy Azalea, Lorde in Demi Lovato.

Kesha je s sodišča v New Yorku pred dnevi odšla z dolgim nosom, saj je to odločilo, da mora še naprej ostati z založbo Sony pod okriljem producenta Lukasza "Dr. Lukea" Gottwalda.
Kesha je s sodišča v New Yorku pred dnevi odšla z dolgim nosom, saj je to odločilo, da mora še naprej ostati z založbo Sony pod okriljem producenta Lukasza "Dr. Lukea" Gottwalda. FOTO: AP
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.