Tuja scena

Eva v bikiniju in ob Ronaldu

Ibiza, 21. 07. 2016 17.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Marsikatera ženska bi rekla, da je Eva Longoria ta hip prava srečnica. Pa ne zato, ker je bogata in srečno poročena, ampak ker je srečala slavnega nogometaša Cristiana Ronalda, s katerim sta snidenje na Ibizi tudi ovekovečila.

 

A photo posted by Amaury Nolasco (@amaurynolasco) on

Eva Longoria se je zadnje dni potepala po Španiji. Najprej se je ustavila v Marbelli, kjer je že tradicionalno organizirala dobrodelni večer Global Gibt Gala. Na prireditvi jo je seveda spremljal mož Jose Antonio ''Pepe'' Baston in njen najboljši prijatelj, igralec Amaury Nolasco.

Druščina se je nato odpravila še v Malago ter seveda na Ibizo, ki ima sloves, da se na otoku nikoli ne spi. Eva je čez dan uživala s prijatelji ob dobri hrani in se na plaži predajala sončnim žarkom ter v kopalkah privabljala številne poglede. Privoščili so si tudi vožnjo z večjim čolnom, kjer je Eva prepevala Bieberjev hit Love Yourself ter plesala na pesem Bajito, ki jo prepeva Jencarlos Canela. Vse to je seveda s svojimi zvestimi sledilci delila na Snapchatu, ki ga redno uporablja.

En večer pa je zvezdnica srečala slavnega portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda, ki ta hip uživa zaslužene počitnice. Srečanje z nogometnim zvezdnikom je igralka in njena zbrana druščina seveda ovekovečila, fotografijo pa je Eva objavila tudi na Instagramu. Kasneje je fotografijo delil tudi Ronaldo, ki je zapisal: ''Eva, lepo te je spet videti.''
 

 

 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

truth28
22. 07. 2016 10.35
+2
Nima ona pojma, kdo je Kristina, tako, kot on nima pojma, kdo je ona. On vidi njen spodnji del, ona pa njen zgornji del...to je to...
PIKAPOLONICA1994
22. 07. 2016 09.56
+0
Ni kaj eden pa ne paše v sliko....hm, kdo le?
bimboooo
21. 07. 2016 18.22
-20
kdo je to sploh?
Bover
21. 07. 2016 18.34
+54
hey Bimbo nikar se ne sekiraj ce je ne poznas ni iz tvoje vasi.