Tuja scena

FOTO: Evrovizija je lahko tudi zelo zabavna

Stockholm, 16. 05. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pesem Evrovizije v Stockholmu se je izpela, a splet še ne počiva. Mnogi gledalci so si namreč 'privoščili' tako prireditev kot nastopajoče in ustvarili smešne fotografije, slike in komentarje o samem dogajanju ter o tem, kaj si mislijo o Evroviziji.

Meme je sodobni kulturni fenomen, ki ga povezujemo z internetom, lahko bi rekli, da je to nekakšen interaktivni spletni grafit, ki ga uporabniki lahko prosto širijo ter seveda predelujejo. S tem širijo kritiko, svoj pogled na neko stvar ali pa se šalijo. Tako so si nekateri privoščili tudi Evrovizijo.

Hrvaško pevko so takole 'obdelali' in zraven zapisali, da spominja na prodajalca na grških plažah.

Veliko ljudi se je spraševalo, kaj za vraga na Evroviziji počne Avstralija, ki je letos pristala celo na drugem mestu. Mnogi so tako Avstralijo že preimenovali, eni pa so jo preprosto priključili Evropi.

 

 

Tudi ruski predsednik Vladimir Putin ni ušel ... tokrat so ga 'poveznili' na krila ruskega pevca Sergeja Lazareva.

 

 

Pošalili so se tudi iz začudenosti Američanov, ko vidijo, da na evropskem tekmovanju nastopa tudi Avstralija. Zraven fotografije zmedene pevke Britney Spears so zapisali: "In tako so bili zmedeni ameriški gledalci, ko so na Evroviziji videli, da je tudi Avstralija med tekmovalci."

 

Ko je na oder stopil poljski predstavnik, nismo vedeli, kam bi ga lahko dali. Zdaj vemo – Kapitan Kljuka ali Jezus – kaj mu bolj pristaja?

 

Brez Severnokorejskega voditelja Kima Jonga Una ne gre. Oziroma če ima lahko Evropa svoje glasbeno tekmovanje, ga bo Kim Jong naredil še boljšega – prihaja Koreavision.

 

Mnogi pa preprosto ne morejo več poslušati balad, obdelali so fotografijo iz nekega protesta in nanjo dopisali, da naj prenehajo z baladami.

 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alex000
16. 05. 2016 13.32
No, če bo karkoli od tega (kaj šele vse to) naredila JAZ
Alex000
16. 05. 2016 13.35
+1
nadaljujem: bi me admin oz. moderator že brisal...............in me tudi bo. Oni smejo vse, nekateri njihovi izbranci pa ne smemo napisati NIČ :(
25kur
16. 05. 2016 12.47
+3
ogledalo današnji muziki
bb5a
16. 05. 2016 09.35
+23
Če je ne gledaš, potem je pa res zabavna...
23345
16. 05. 2016 11.47
+13
Katastrofa in naši še zmeraj rinejo gor. Mi pa plačujemo za to sranje.