Tuja scena

FOTO: Propad Amy Winehouse

London, 27. 07. 2007 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekoč obetavna pevka Amy Winehouse vidno propada. Čisto je shirana, nenehno popiva, njeno telo pa je polno ran.

Amy Winehouse se je na britanski glasbeni sceni pojavila leta 2003, ko je izdala svoj prvi album. Kritiki so takoj prepoznali njen talent, dobila je tudi prve oboževalce in nagrade.

Amy se je očitno naveličala nastopati, saj je zadnje čase odpovedala več koncertov.
Amy se je očitno naveličala nastopati, saj je zadnje čase odpovedala več koncertov. FOTO: Reuters

Takrat 20-letno dekle eksotičnega videza je pokalo od zdravja. Obline so bile prave, volja za delo močna. Prav zato se je njena pevska kariera strmo vzpenjala, prav obratno pa je z njenim zdravjem.

Čeprav se je konec maja poročila z ljubeznijo Blakeom Fielderjem-Civilom, je videti, kot da je njeno zasebno življenje na psu. Fotografi jo zadnje čase v svoj objektiv le redko ujamejo nasmejano, na njenem telesu je opaziti številne modrice, rane in brazgotine, v nekaj mesecih je tako shujšala, da sta na njej ostala le še kost in koža. In kot da bi bila na novopridobljeno postavo ponosna, Amy večino časa nosi kratke tope in še krajše kratke hlače, izpod katerih štrlijo kosti.

Vedno manj pa je predana tudi glasbi. Tako je odpovedala že več koncertov in šla raje popivat, pred kratkim pa so jo oboževalci izžvižgali, potem ko naj bi nanje pljuvala. Punca vsekakor potrebuje pomoč.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anaisanais@soon.com
20. 12. 2007 15.05
JAo Tomi, kako pa se mi ti smiliš.... A so ubogega Tomija punce tako hudo namučile al pa je tolk grd, da ga nobena ne j***. Sicer so tvoje domneve bolj al manj iz trte izvite, čemur botruje tudi dejstvo, da ne znaš podat konkretnih argumentov. Si se mogoče že kdaj učil osnov argumentiranja?? Ti priporočam, včasih prav pride. Sem se pa vseeno krepko nasmejala, tako da tnx.
Rok Pirc 1
06. 11. 2007 10.56
Ma kaki propad Amy W., zdaj bo ga punca komaj začela prav žgat. Pri svojih 23 letih je nadpovprečno sposobna pevka, le poglejte si malo po internetu njene posnetke......Večino dosedanjih (umetnih) punc superzvezd se lahko skrije pred Amy ki poje s čisto lahkoto in naravno barvo zvoka ki ima širok razpon in ogromno variant odpetih pesmi. PRIHAJA NOVA ZVEZDA - zapomnite si to ;)
nocomment
13. 08. 2007 12.05
sej tomi pr teb ženska niti nima izbire k pa da se zase postau pa če je feministka al pa ne. govoriš k da bi ble use iste. pa reku si da ste moški bolši od žens. usak je pr nečem drugem dobr in očitno si ti v poniževanju drugih (beri:žensk). tko da rajš pejt v svojo sobo pa mal premisl ker očitno je teb v življenju mankala dobra ženska da bi te pravilno vzgojila.
jaz osebno
28. 07. 2007 21.13
Ha,ha, ha. Ti mene nebi bi uporabil za razmnoževanje. Jaz se tebe še s palco nebi dotaknila, glede na to kakšne pišeš. Poleg tega ima frigidna in neuporabna 2 otroka-ti pa po moje tud stalne partnerke ne. Če pa si slučajno našu žrtev, pa naj revca čimprej spregleda.
tatjana.kersmanec@siol.net
28. 07. 2007 16.46
ne piši v drugi osebi zame, ker se men ne zdi da sem feministka, če napišem da ženske nismo krive za drugio svetovno. nek sem ti že napisala da če maš ti v okolici same frigidne ženske ti ne morem pomagat. ti misliš da jst ne skrbim za nikogar? sam zase? NE. kuham, pospravlam, otroke pazm, ipd. pol mi gre na jetra en tomi (ja to si ti) k na internetu stalno piše da smo ženske navadne feministke, frigidne zadrte, polne same sebe??? ja točn tko je. in zgleda da bo še tko- doma bom pucala, pomivala, kuhala, otroke pazla, pa tebe poslušala o tem kako žženske nč ne delamo tistga kar znamo, da se vtikamo v tist kar ne znamo... presel se k drnovšku na zaplano, ti bo povedu nekaj misli o življenju in zavedanju.
tomi.passion@gmail.com
28. 07. 2007 14.10
Naty789, oprosti, ampak boš rekla, da je to naključuje. Saj vem ,da je malo provokativno, a začetek feminizacije in vojnih spopadov tako lepo sovpadajo. Sem se zamislil in ugotovil, da je prekleto res. Ženske so čisto ok in težko je brez njih. Povsem nasprotno pa je s feministkami. Te ste zadrte, frigidne, polne same sebe, ves čas mislite, da vam je družba nekaj dolžna dati. Bolj ko se svet prilagaja vam in vam v vsem ustreže, večje avše ste (prispevek je odličen dokaz). Baba naj skrbi za svoje stvari in naj se ne ukvarja s stvarmi, ki jim ni kos, čeprav sama meni, da jih odlično opravlja. Ampak saj veš, moški vam bomo itak rekli tisto kar hočte slišat. Sam pa raje povem še to, kar morate slišati.
tatjana.kersmanec@siol.net
28. 07. 2007 13.56
a zdej smo ženske krive za svetovne vojne? men je vseen kaj rečeš o ženskah, sam ne nas pa krivit za svetovne vojne. odpri katerokol knjigo o svetovni vojni so glavne osebe v tem moški! al mi pa pošl naslov pa ime pisatelja knjige v kateri piše drugače. pa bom prebrala in priznala svojo zmoto. ampak najprej dokaž! ne pa blebetat v tri dni. tvoje sovraštvo do žensk ki nej bi ble feministke je šlo čez mejo. in v vsaki temi to privlečeš, da je pol debata čist o drugi temi kt je pa novica. mal se zamisl.
tomi.passion@gmail.com
27. 07. 2007 23.04
Hmmm. Očitno je feminizacija dosegla tudi administracijo tega foruma oz. spletne strani, saj se prispevki neprestano brišejo in spreminjajo. Očitno resnica boli, babnice pa jo ne prenesejo. JAZ OSEBNO, osebno te ne bi uporabil za razmnoževanje, saj tega nisi sposobna. Frigidnost in neuporabnost sta pri tebi dedna. Sicer pa se strinjam, da obstaja še ena skupina moških, a pri tistih ne boš imela sreče, saj iimajo vsi moški v tej skupini, svoje fante. Bo pa odlična debata o šminkah. Za drugo tako nisi uporabna.
jaz osebno
27. 07. 2007 21.05
Tomi, kakšna sreča da niso vsi moški kot ti-saj vas še za nadaljevanje vrste nebi več uporabljale.
BlaBlu
27. 07. 2007 18.18
Žalostno, a res. Tomi ima precej prav. Odkar se ženske potegujejo za moške izzive, se skušajo na vsak način kosati z njimi, zasedati njihove odgovornosti, nastajajo problemi. Ženska je bila od nekdaj spoštovana. Bila je glava družine. Skrbela je, da je bilo doma vse tako, kot se zagre. Čast in ponos družine. Se da sodelovati z ženskami in lepo družno živeti, ampak take ženske niso te o katerih je govora, pa še malo je takih.
tomi.passion@gmail.com
27. 07. 2007 15.22
poletnarosa. Se pravi, da ste ženske popolnoma nesamozavestne, ker ves čas z vaše strani poslušamo kritiko, posmehovanje, poniževanje in "nategovanje" moških, da prisiljeno feminizacijo sploh ne omenjam? Torej je to vaš problem, nizka samozavest. Svetujem ti, da kdaj pa kdaj prelistaš kakšno babjo neumnost (revijo) ali si ogledaš skupisnko senaso kastracije v obliki babjih pogovornih oddaj, kjer človek spozna, da ste ženske trpeča bitja, ki ne morete nič doseči zaradi grdih, grdih moških, ki vas ponižujejo in onemogočajo, čeprav ste ve superiorne, nadpovprečno sposobne in inteligentne, fizično in psihično močnejše. Lepo te prosim. Sicer pa se temu strokovno reče obratna psihologija, ko od nekoga želiš, da nekaj ne počne več. Tako v tvojem primeru, ko praviš, da se samozavestni moški ne dokazuje pred javnostjo (beri je tiho ponižen), ne pljuva po ženskah (beri se pusti pljuvati in posmehovati). Vsak moški si želi biti spoštovan in ljudbljen s strani žensk. Vsak moški si želi biti samozavesten in kaj jaz vem še vse. Zato pač debilčki nasedejo na te babje triki, ki jih babnce odlično obvaldate, češ mu bom rekla, da je samozavesti moški tiho in ponižen in on v želji, da bi bil vsaj na vzven samozavesten in občudovan, ostane tiho, baba pa steguje svoj jezik in ga obrača okoli prsta. Tako je to, mar ne? Vidiš, sam se odlično razumem z ženskami. Povdarek je na ženskah in ne na zafustriranih babncah in frigidnih feminstkah. Prava ženska zna sprejeti kritiko in ne poskuša prerasti moškega, zato, da bi v imenu mode dokazovala sebi in družbi svoje kvazi spoobnosti. Tako pač je. Samozavestna ženska ima glavno besedo v kuhinji in ob pralnem stroju. Medtem pa, ko on govori, je lepo tiho. Tako je bilo včasih in svet ter družba sta bila bolj normalna. Od kar pa se je začela feminizacija in vključevanje žensk v politiko, beri začetek 20 stol. smo takoj doživeli dve svetovni vojni in razpad družbe. Morda pa je res nekaj na tem, da je ženska najlepša naravna katastrofa. :) Da vidimo, kako prenesete kritiko.
poletnarosa@yahoo.com
27. 07. 2007 15.00
Samozavesten moški ne čuti potrebe, da bi dokazoval svojo moškost pred javnostjo. Sploh pa ne s pljuvanjem po ženskah. Kdor zna spoštovati sebe, bo spoštoval tudi ženske in takšni moški nimajo problemov v stikih z drugim spolom.
tomi.passion@gmail.com
27. 07. 2007 14.45
jimi.hendrix, ne veš. Kot kaže si poženščena rit, ki ne zna in ne more dobiti ženske razen tako, da ji kot uslužen kuža kima, ustreže in z repkom pomiga, ko ona tako hoče. Saj veš, takšne riti ste najslabši, morda še slabši od gejev :D lep pozdrav
jimi.hendrix@email.si
27. 07. 2007 13.59
Ta je boga, samo tomi tebi pa ni pomoč, koliko let imaš? A ni v demokraciji tako, da naj bi bili vsi tabula rasa? Ti sodiš pa ljudi že po tem kaj imajo oz česa nimajo med nogami. In se jeziš na komuniste. Si pa slabši. Zdaj mi pa reči, da sem gej kar držim z ženskami, vem vse tvoje odgovore na pamet :D lep pozdrav
tomi.passion@gmail.com
27. 07. 2007 13.15
petra_drobnic. Lahko začnemo. Toda moški, ga pijemo zaradi neumnih babnic in je vse skupaj odraz na njih. Babnice ga pijete zaradi (eman)cipacije in polnih riti, saj se vam streže od spredaj in od zadaj. Imam pa vprašanji. Prvič. Zakaj vam je ženskam tako težko priznati, da ste še slabše kot moški? In drugič. Zakaj vam je tako težko priznati lastne pomanjkljivosti? Zdaj pa oprosti. Grem se ga napit zaradi tebe, saj veš zaradi neumnih babnic.
petra_drobnic@yahoo.com
27. 07. 2007 11.44
tomi da nebi začeli govort o tem kakšni ste moški ko popijete kozarček preveč....
poletnarosa@yahoo.com
27. 07. 2007 11.34
Kakšni nenormalni komentarji.
Debely
27. 07. 2007 11.08
Ženska ima res faco, ki išče kakšno zidarsko al pa dve.
tomi.passion@gmail.com
27. 07. 2007 09.45
Samo to je res. A je možno, da kakšen dan mine brez tega, da bi poročali o kakšni pijani babi, ki ima polno rit vsega? Joj spet kritiziram ženske....to pa ni lepo, to se danes ne sme. Potrebno jih je hvaliti in se jim prilagajati. Sicer pa, tudi večina "običajnih" deklet ni nič boljša. Pogled v kakšen nočni klub ali npr. Tivoli ponoči razkrije vse babje "čare".
GSG-9
27. 07. 2007 08.22
Samo da vidim to žensko v ksiht pa me ima da bi jo 2x okol kepe.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.