Tuja scena

Gaga in Elton sta ob večerji zgladila nesoglasja

Los Angeles, 26. 09. 2013 18.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pevka Lady Gaga in sir Elton John sta očitno spet prijatelja, saj sta zakopala bojno sekiro, na skupni "spravni" večerji pa sta bila prisotna tudi Johnny Depp in Larry King.

Lady Gaga in Elton John sta očitno zgladila nesoglasja in sta spet prijatelja.
Lady Gaga in Elton John sta očitno zgladila nesoglasja in sta spet prijatelja. FOTO: Reuters

Zvezdniška druščina se je sestala v restavraciji Craig's v zahodnem Hollywoodu, kjer je bilo kar nekaj znanih obrazov iz sveta zabave.

Med njimi so bili poleg Eltona Johna in njegovega partnerja Davida Furnisha tudi Lady Gaga, Johnny Depp in Larry King. Vse pa kaže, da sta Elton in Gaga spet prijatelja, saj je znano, da je 27-letna pevka botra otrokoma, ki jih vzgajata Elton in David, Zacharyju in Elijahu, čeprav je bil Elton še pred nekaj tedni precej v skrbeh glede njunega prijateljstva.

"Rad bi videl, da bi lahko z njo govoril, a ne morem priti do nje. A včasih moraš preprosto prisluhniti. Ko tvoja osebnost prevzame tvojo glasbo in postane bolj pomembna, se znajdeš na nevarnem mestu. Zvok mojega albuma kaže, da so vse stvari, ki so mi trenutno všeč, zelo poenostavljene. V tej smeri bi morala iti tudi Gaga," je takrat izjavil.

Elton je sicer znan po iskrenih komentarjih in tudi kritikah drugih zvezdniških kolegov, saj si je v preteklosti že privoščil številne komentarje na račun nekaterih pevk, na primer Madonne in Miley Cyrus.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pinnkie55
27. 09. 2013 12.13
+8
Gaga je super. Njen nastop na iTunes-u je bil super in vedno pove kaj misli. Ne oblači se čudno da bi zaslovela ampak zato, ker je včasih žalostna in si želi postati drug človek.
luckyss..
26. 09. 2013 19.21
+12
Čakam le še članek o tem, da sta Elton in "Gaga" seksala.....potem lahko mirno umrem in grem v 24 urna nebesa...