Tuja scena

Harrison Ford znova v zraku

Los Angeles, 29. 05. 2015 10.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Harrison Ford, ki je v začetku marca doživel letalsko nesrečo z manjšim dvosedežnim letalom, je znova poprijel za krmilo. S kopilotom sta poletala z letališča v Santa Monici, po pristanku je bil Ford navdušen, da spet leti.

Igralec je prvič po nesreči poletel s svojim helikopterjem.
Igralec je prvič po nesreči poletel s svojim helikopterjem. FOTO: JLP

Minili so komaj trije meseci, ko je 72-letni igralec Harrison Ford, zvezdnik filmov Indiana Jones, Vojna zvezd in Iztrebljevalec v Los Angelesu strmoglavil na teniško igrišče. Zaradi manjših poškodb je bil tudi odpeljan v bolnišnico.

"Pogosto letim do obale samo po hamburger s sirom," je hudomušno komentiral svojo strast do letenja.
"Pogosto letim do obale samo po hamburger s sirom," je hudomušno komentiral svojo strast do letenja. FOTO: JLP

A to mu ni vzelo poguma, s kopilotom sta že poletela v njegovem enomotornem helikopterju Bell 407, ki ga je igralec kupil za 2,3 milijonov evrov. Nedavna nesreča pa igralca zagotovo ni prestrašila, kajti po pristanku je bil igralec vidno zadovoljen in nasmejan, da je znova letel.

Za igralca pa to ni bila prva nesreča, že leta 1999, ko je s kopilotom vadil zasilno pristajanje je letalo nesrečno pristalo na levem boku. Letalo je bilo grdo poškodovano in Ford se je pošalil, da je bila to dobra priložnost, da je kupil novega. Igralec je za letenje dejal: "Letenje je kot dobra glasba – dvigne razpoloženje in diši po svobodi. Zame to ni adrenalinska izkušnja, pri letenju moraš biti popolnoma prisoten, koncentriran in pri stvari," dodal pa je še, da je letenje zanj velika strast: "Pogosto letim do obale po hamburger s sirom."

Poleg letenja pa se igralec pripravlja tudi na promocijo novega filma Vojna zvezd: Zbujena Sila. Govori se, da bo znova igral v novem Indiana Jones filmu, kajti studio Disney je potrdil nadaljevanje filma.  V predprodukciji pa je tudi novi Iztrebljevalec (Blade Runner), v katerem naj bi znova zaigral kot Rick Deckard.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Negan
29. 05. 2015 13.42
+4
... s kopilotom (Chewijem) :D
s1oux
29. 05. 2015 13.16
-2
leta so tu.....
ZRCC
29. 05. 2015 10.36
+34
Ne more neka leteča kosilnica ubiti Hana Soloja. To ni ratalo niti Darth Vaderju, nacistom, humanoidnim robotom in Tommy Lee Jonesu. Drži se legenda.
Maček2
29. 05. 2015 10.39
+15
macek_garfield
29. 05. 2015 11.13
+9