Tuja scena

Heather Locklear odvisna od tablet

Los Angeles, 05. 07. 2010 19.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralka Heather Locklear, ki je zaslovela s serijo Melrose Place, je zapustila kliniko, kjer se je zdravila zaradi odvisnosti od tablet. Po poročanju njenih prijateljev naj bi že ozdravela.

Heather
Heather FOTO: Reuters

Zvezdnica serije Melrose Place je bila pred meseci aretirana, ker se je zaletela v prometni znak v bližini svoje hiše. Igralka je pobegnila s kraja nesreče. Po tem incidentu se je 48-letna igralka prijavila na kliniko za odvajanje od tablet. Po enem mesecu je zapustila kliniko in po besedah njenih prijateljev naj bi bila popolnoma zdrava.

Njeni prijatelji trdijo, da se igralka ni prijavila na odvajanje zaradi nesreče, ampak je prišla do spoznanja, da je čas, da naredi nekaj za svoje zdravje in tako prekine z odvisnostjo. Igralka je bila 13 let poročena z 50-letnim Richijem Samborom, ki igra v skupini Bon Jovi in s katerim imata hčerko Avo Elizabeth. Par se je ločil leta 2007, a Richi je kmalu začel razmerje z nekdanjo igralkino prijateljico Denise Richardsom.

Igralka je že zapustila kliniko za odvajanje.
Igralka je že zapustila kliniko za odvajanje. FOTO: Reuters
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tinca35
06. 07. 2010 22.07
Shpongle, o meni ne veš nič, drugi ljudje, ki me v živo poznajo pa zame trdijo ravno nasprotno, kar trdiš ti v svoji izmišljiji, zato prvo premisli, potem pa napiši, to bi ti pomagalo. Jaz nism tinca, ampak tinca35, pa si me zamenjala za koga, tukaj je veliko tinc. Zanima me samo, od katerih tablet je Lindsay odvisna in nisem neizobražena s tega področja, ravno nasprotno. Kaj si pa ti, a ti mogoče poznaš antidote v primeru predoziranja benzidiazepinov, a?? Nič ne veš, vendar krneki na pamet blekneš o meni. Pridi mi v živo povedat, kakšna vse sem, če nisi samo ena od skrivačic po netu z dolgim jezikom s preveč časa, potem pa taki zginejo ko je treba kar argumentirat. Sicer pa si najdi sama na netu tud o tem, le te to tako moti, da je Pahor sam govoril o svojem goltanju uspaval (tako se je izrazil), jaz ti tega ne bom zate iskala. Vem pa da je to sam rekel, ker ne trdim izmišljenih stvari, to bi blo že obrekovanje. Podobno kot je tvoje izrazoslovje zame že žalitev in obrekovanje, na zasebno tožbo te čaka 3 ali 6 mesecev pogojne zaporne kazni s preizkusno dobo ponavadi 1 ali 2 let - v tem času ne boš mogla dobit potrdila o nekaznovanosti, ki se danes vse bolj rabi za službo.
Shpongle
06. 07. 2010 06.03
ej tinca, uspavala človek potrebuje če nemore spati, nemore pa spati zarad takih ignorantnih, neizobraženih, neinteligentnih ljudi kot si ti. In ne skrbi, takšnih kot si ti je 90% v Sloveniji....drugih 10% je pa politikov
tinca35
05. 07. 2010 23.04
Kako je s tabletami zdaj pri Pahorju, ki je po lastnih besedah nekoč goltal uspavala...
Foen
05. 07. 2010 21.36
zaslovela je z nadaljevanko Dinastija. Levaki...
BlaBla46
05. 07. 2010 20.54
Po enem mescu je čista in ozdravljena? Come on, ne glede na to kakršnakoli odvisnost je, nikoli nisi ozdravljen, ampak lahko samo rečeš da si bilzdravljen pa pika. Poleg tega pa zdravljenje takšne odvisnosti traja najmanj tri mesece, če hočeš, da je učinkovito in dobro. Vem iz lastnih izkušenj. Tak da naj ne naklada Heather, ker bo zagotovo še jedla tablete..
tinca35
05. 07. 2010 20.44
Če je bla odvisna od uspaval, se lahko samo nadomesti uspavalo z drugim zdravilom, antipsihotikom. Brez, pa človek prav tako ne zaspi, ki je enkrat vajen zaspati s tableto - sam ne more. Če je pa bla odvisna od pomirjeval, pa je morala it na antidepresiv, ki res prime ravno v 1 mesecu. Zakaj se tu shranjujejo komentarji, namesto da se objavijo?
tinca35
05. 07. 2010 20.40
Mene pa zanima, KATERIH tablet
Sentis
05. 07. 2010 20.26
Pa ka je še sploh kdo v holivudu čist???
Primoz Cerar 1
05. 07. 2010 20.06
tud jz sem trenutno odvisen od tablet, sem si dva dni nazaj roko nalomu:)