Tuja scena

Hujšaj, Kelly, hujšaj!

Los Angeles, 12. 06. 2007 18.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Da je dandanes v glasbi res bolj pomemben stas kot pa glas, dokazuje primer Kelly Clarkson, ki mora shujšati 11 kg.

Producenti so prvi zmagovalki Ameriškega idola, Kelly Clarkson, zabičali, da se mora znebiti odvečnih kilogramov, ki jih je nabrala med snemanjem najnovejšega albuma.

Kellyjin trebušček je bil nekoč trd kot kamen ...
Kellyjin trebušček je bil nekoč trd kot kamen ... FOTO: Reuters

Pevkin prijatelj je povedal, da je Kelly zahtevo svojih šefov vzela smrtno resno in namerava pred poletjem shujšati za več kot 11 kilogramov. „Kelly njeni kilogrami in pritisk zaradi njih teži. Kar naprej toži, kako si ne more najti fanta, za to pa naj bi bila kriva prav njena teža,“ je povedal prijatelj.

Kelly se je zredila zaradi nezdrave prehrane, s katero se prehranjuje. To so največkrat hamburgerji, krompirček in gazirane pijače iz restavracij hitre prehrane. Za nameček pa se Kelly še zelo nerada razgibava.

... danes pa svojo okroglo postavo skriva za ohlapnimi oblekami.
... danes pa svojo okroglo postavo skriva za ohlapnimi oblekami. FOTO: Reuters

Kot da ne bi imela dovolj težav, pa Kellyjini producenti niso zadovoljni tudi z njenimi novimi besedili za skladbe. To mladenko še bolj prizadene, saj nekatere dneve v snemalnem studiu preživi tudi po 14 ur, zato si želi, da bi tudi ostali cenili njen trud.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Šokc
12. 06. 2007 21.28
pa sm jo mel za vredu pevko, zdj pa vidm, da je na prvem mestu dnar in slava...in ne mi govort da taka baba nemore tipa dobit. moje sošolke majo po 80 90 al pa 100 kil pa majo use tipe:) upam da kdaj pride k pameti:)
saso.fekonja@triera.net
12. 06. 2007 20.54
če hitro daš pol ni problem tipa dobit :P
hecate
12. 06. 2007 20.14
baba zmešana...sej jes bi tut loh 10 kil šla dol pa mela flet trebuh pa whatever pa nism mela ne takrt k sm mela 10 kil mnj ne zdej nobenih problemou dobit tipa...žalostn da enim samozavest pomen to kok maš kil