Tuja scena

Igralka Jennifer Love Hewitt povila sina

Los Angeles, 25. 06. 2015 15.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

36-letna simpatična igralka Jennifer Love Hewitt in njen mož Brian Hallisay, prav tako igralec, sta se razveselila rojstva sina Atticusa Jamesa Hallisaya. 19-mesečna hčerka Autumn James je tako dobila bratca.

Jennifer Love Hewitt je dejala, da si želi veliko otrok.
Jennifer Love Hewitt je dejala, da si želi veliko otrok. FOTO: Reuters
Dejala je tudi, da se po porodu ne misli ukvarjati s svojim videzom.
Dejala je tudi, da se po porodu ne misli ukvarjati s svojim videzom. FOTO: X17 Agency

Ameriška igralka Jennifer Love Hewitt, ki se je s partnerjem Brianom Hallisayem leta 2013 na skrivaj poročila, je postala drugič mamica, hčerki Autumn se je tako pridružil še bratec Atticus.

Igralski par, ki je skupaj od leta 2012, leto kasneje pa sta se, le nekaj dni pred rojstvom hčerke, tudi skrivaj poročila. Zaljubljenca sta vedno rada razlagala, kako močno si želita otroke. Ko je bila igralka noseča s sinom, je dejala, da si želi več otrok, kajti najbolje se počuti, ko je noseča. V smehu je še dodala, da bi imela kar 18 otrok, ampak do tega ne bo prišlo.

Igralca pa sta se odločila tudi, da bosta za svoje otroke, kljub karieri, poskrbela čisto sama, nobenih varušk in dodatne pomoči. Bratca pa se je veselila tudi mala Autumn James: "Vsako jutri in zvečer mi je božala in poljubljala trebuh. Zelo prikupno, čeprav mislim, da še ne razume točno, kaj se dogaja."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Primož Urankar
26. 06. 2015 01.22
+1
Kar smo kot mulci uporabljali za nicke v rač. igrah se zdaj deva otrokom za imena... #endoftimes
nevica
25. 06. 2015 23.15
+2
S čim ga je pa povila? Saj danes se dojenčkov ne povija več tako kot v starih časih, ko so s povijanjem preprečevali in zdravili izpah kolkov. Danes ženske otroke pretežno samo rojevajo potem imajo pa ustrezno oskrbo po individualnih potrebah. Izraz je popolnoma arhaičen.
Sashka Saša
25. 06. 2015 19.08
+3
Jau pa kolk se zensk je rodilo isti dan kot ona
stiflersmom
25. 06. 2015 17.12
-3
a je že meu plastik surđeri?