Tuja scena

Izšla avtobiografija Rickyja Martina Yo/Me

Miami, 03. 11. 2010 10.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ricky Martin je v torek objavil dolgo pričakovano avtobiografijo, v kateri popisuje vzpon od člana fantovske glasbene skupine iz Portorika do mednarodnega zvezdnika.

Ricky Martin
Ricky Martin FOTO: Reuters
Ricky v elementu
Ricky v elementu FOTO: Reuters
V knjigi Yo/Me so opisi Rickyjevega otroštva, glasbenih začetkov s skupino Menudo v 80. letih, prehoda na angleško govoreče tržišče v poznih 90. letih in ustoličenja v pop ikono. Knjiga obravnava tudi odločitev 38-letnega Martina, da postane oče dvojčkoma, ki mu jih je rodila nadomestna mati, kakor tudi njegovo človekoljubno delo v vlogi ambasadorja Unicefa.

"Upam, da vam bo všeč," je Martin v ponedeljek sporočil prek Twitterja. "Moral sem povezati razmetane podrobnosti in se prisiliti, da prikličem stvari, ki sem jih že izbrisal iz spomina. Ni bilo lahko, vendar ko je delo enkrat steklo, sem doživel neverjetno zanimiv proces, ki ga želim deliti z vami."

Martin je v dveh desetletjih solistične kariere prodal več kot 60 milijonov albumov in dobil pet grammyjev.

Pevec večinoma poje in snema pesmi v španščini, velik uspeh pa je dosegel tudi z angleškima pesmima Livin' La Vida Loca leta 1999 in She Bangs leto pozneje.

Ricky s sinovoma
Ricky s sinovoma FOTO:


 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dennin
03. 11. 2010 19.13
Lepo, da novinar ni omenil, da je gay ker je navsezadnje to njegova stvar, se pa najedejo tuki med komentatorji nestrpneži, bi bilo lepo malo spoštovanje, navsezadnje je človek
terra luna
03. 11. 2010 15.23
geji me ne zanimajo
sweetty
03. 11. 2010 13.34
mmm..kako je leeep!