Tuja scena

'Ja, noseča sem'

Los Angeles, 11. 01. 2006 16.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tiskovni predstavniki Angeline Jolie in Brada Pitta so potrdili novico o igralkini nosečnosti, navaja ameriška revija People magazine.

Angelina Jolie in Brad Pitt pričakujeta otroka
Angelina Jolie in Brad Pitt pričakujeta otroka FOTO: Reuters

Kar so mediji že pred časom ugibali, se je sedaj, kot kaže, tudi uresničilo. Za mnoge ena najlepših igralk na svetu Angelina Jolie naj bi potrdila, da z igralcem Bradom Pittom pričakujeta otroka. Z rojstvom naj bi ju razveselil letošnje poletje, poročajo tuje tiskovne agencije.

30-letna igralka naj bi priznala na snemanju filma "The God Shepherd", ki ga v Dominikanski republiki snema z Mattom Damonom. "Ja, noseča sem," je na svoji spletni strani objavila ameriška revija People magazine, kjer je mogoče videti tudi fotografije noseče igralke. Revija navaja, da so vest potrdili tudi tiskovni predstavniki obeh zvezdnikov, vendar o imenih People magazine ne govori.

Kot Unicefova ambasadorka dobre volje je Angelina Jolie pred kratkim obiskala Pakistan
Kot Unicefova ambasadorka dobre volje je Angelina Jolie pred kratkim obiskala Pakistan FOTO: Reuters

Vest je izbruhnila le mesec dni potem, ko je 42-letni Pitt uradno vložil prošnjo za posvojitev igralkinih otrok 4-letnega sina Maddoxa in enoletne Zahare, ki ju je Angelina posvojila že pred nekaj časa.

Angelina ob prihodu v Pakistan
Angelina ob prihodu v Pakistan FOTO: Reuters

Njuno razmerje je v lanskem letu vzbujalo ogromno medijske pozornosti, zlasti potem, ko je Pitt januarja lani sporočil, da se razhaja z igralko Jennifer Aniston, njuna ločitev pa je uradna postala oktobra lani. Pitt in Jolijeva sta doslej sicer vztrajno zanikala namige o njunem razmerju, tudi potem ko so v javnost prišle fotografije s skupnih počitnic in obiskom v Pakistanu in Etiopiji. Zvezdnik je tudi zavrnil, da naj bi bila Joliejeva razlog za razpad njegovega zakona z Anistonovo, zvezdnico nadaljevanke Prijatelji.

Zdaj pa naj bi Brad in Angelina že načrtovala tudi poroko. Jennifer Aniston je odločitev svojega nekdanjega soproga, da se bo poročil s "seks bombo" Angelino Jolie, pospremila s komentarjem: "Kar naj se poročita, vendar to ne bo trajalo več kot leto dni".

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni