Tuja scena

Jagger: namesto drog v seks, hazard in samomor?

London, 13. 09. 2010 13.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jerry Hall, nekdanja žena Micka Jaggerja, v svoji avtobiografski knjigi razkriva, da je slavni rocker svojo zasvojenost z drogami zamenjal s seksom, hazardiranjem, poskušal pa se je tudi ubiti.

Jerry Hall se je razgovorila o življenju z enim največjih rockerjev ...
Jerry Hall se je razgovorila o življenju z enim največjih rockerjev ... FOTO: Reuters

54-letna nekdanja manekenka Jerry Hall, ki je z Mickom Jaggerjem začela hoditi leta 1977, se z njim poročila leta 1990, devet let pozneje pa ločila, je prepričana, da je imelo njuno razmerje veliko vzponov in padcev. Varati pa naj bi jo začel, ko je svoje druge zasvojenosti in probleme zamenjal za seks.

"Čeprav sem ga ljubila in mi je prisegel neskončno ljubezen, sem bila zelo negotova. Uspelo mi ga je odvaditi od drog, a je potem manjko nadomestil s seksom. Ko ni bil na turneji, je imel preveč časa, zato je začel hoditi ven brez mene. Izgovarjal se je, da ima sestanke, nato me je klical, da so se zavlekli. Tabloidi so ga povezovali s številnimi dekleti, a je seveda vse zanikal," je odkrito priznala Hallova.

Jerry in Mick sta se poročila na plaži po hindujskih običajih, zvezo pa je dal Jagger razveljaviti leta 1999, ko je prišlo na dan, da je manekenka Luciana Gimenez noseča z njegovim otrokom.

... vseh časov Mickom Jaggerjem. Očitno se je v "zakulisju zasebnosti" dogajalo marsikaj ...
... vseh časov Mickom Jaggerjem. Očitno se je v "zakulisju zasebnosti" dogajalo marsikaj ... FOTO: Reuters

Hallova ima z Jaggerjem hčerki, 26-letno Lizzie in 18-letno Georgio, ter sinova, 25-letnega Jamesa in 12-letnega Gabriela, razgovorila pa se je tudi o njihovem težkem otroštvu, saj jim je oče zaigral družinsko hišo, nato pa skušal storiti samomor.

"Pošteno je ogrozil naš obstoj. Najprej je zaigral hišo in kmetijo, nato pa se je poln krivde in sramote poskušal ubiti. Na žalost pa pri tem ni bil kaj prida boljši kot pri pokru. Uspel je le v tem, da je polomil skoraj vse kosti v svojem telesu in izgubil ledvico, meni pa prepustil, da vzgajam otroke," je zapisala v avtobiografski fotoknjigi My Life in Pictures.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zzirafa
14. 09. 2010 17.03
Kaj pa je 'manjka'?
yerbas
13. 09. 2010 21.54
RS = Roling Stonesi
yerbas
13. 09. 2010 21.51
Pri prebiranju starih časopisov se velikokrat bere o heroiranju cele RS skupine. zato imajo danes posušeno meso na obrazu
TinaK121
13. 09. 2010 15.33
"Jerry Hall, nekdanja žena Micka Jaggerja, v svoji avtobiografski knjigi razkriva, da je slavni rocker svojo zasvojenost z drogami zamenjal s seksom, hazardiranjem, poskušal pa se je tudi ubiti." Halo?? Ubiti se je poskušal njen oče, ne pa Jagger! Malo preverite dejstva! Oče je bil hazarder, ne pa mož... Jao...
Neza2
13. 09. 2010 15.21
"Modern lazy woman". Rajš si pogooglej Jerry Hall, če mislš, da nima "malo" denarja, ki si ga je prslužla sama.
Libra77
13. 09. 2010 15.02
Zakaj bi delala, če pa lahko za denar razkrije celemu svetu kaj sta intimno hranila zase? Modern lazy woman. Z izkupičkom si bo kupila nov obraz, prsi, zadnjico, kaj pa bo ostalo pa bo porabila z novo torbico.
tron3
13. 09. 2010 15.00
Kokici je zmanjkalo denarja, ki ji ga je izplačal, pa v letih je, pa tapravih s kešom ni v bližini pa so ji napisali knjigo po njenem prpovedovanju, amerika štala navadna