Tuja scena

Jagger: Rolling Stones so bili uspešni kljub jemanju drog

Los Angeles, 05. 05. 2010 09.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kljub številnim očitkom, da so bili člani skupine Rolling Stones neprestano pod vplivom drog, je Mick Jagger prepričan, da te niso vplivale na njihovo kariero – nasprotno, verjame, da so jim celo pomagale!

Mick Jagger je ponosen, da so bili kljub jemanju drog izjemno uspešni, vseeno pa uporabe drog ne zagovarja.
Mick Jagger je ponosen, da so bili kljub jemanju drog izjemno uspešni, vseeno pa uporabe drog ne zagovarja. FOTO: Reuters

Glavni pevec legendarne zasedbe Rolling Stones je priznal, da so člani Rolling Stones vselej delali v "zabavljaškem duhu" in da jih ta duh nikoli ni zapustil, niti med snemanji plošč.

"Vendar pa smo imeli svoje trenutke lucidnosti, trenutke, v katerih smo se lahko osredotočili na snemanje," je iskreno zaupal Mick Jagger.

"V nekem obdobju smo bili vsi popolnoma zadrogirani, mislim, da je bilo to takrat celo moderno, ampak zaradi tega naše delo ni trpelo. Menim, da smo naredili ogromno, pa čeprav smo se neprestano zabavali," je razložil. "Vsak dan nas je obiskalo veliko ljudi, pretok drog je bil temu primeren. Ampak nihče ni bil ves čas popolnoma zadet. Nenazadnje smo res veliko delali," je skušal opravičiti odvisnost in dodal, da brez "zabavljaškega duha" in drog Rolling Stones ne bibili to, kar so.

Kljub vsemu pa je Jagger še poudaril, da z ostalimi člani niso nikoli govorili o tem, koliko drog kdo izmed njih jemlje.

"Ne spomnim se, da bi zaradi drog kdaj zapadli v krizo. Poleg tega se mi zdi, da je jemanje raznih substanc popolnoma zasebna stvar, o kateri se ne govori na ves glas. Ne zdi se mi ravno, da bi komur koli za dobro jutro postavil vprašanje v smislu 'Koliko heroina si danes vzel? O, a res? Jaz sem vzel le … no, kakšnih pet gramov' in mu s tem pokvaril dan," se je še pošalil.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SiidVicious
05. 05. 2010 18.36
takrt jih pa redko kdo ni ;D rolling stonsi so pa itk carji:D
Janos Lampe
05. 05. 2010 10.05
se strinjam z mr.jagger-jem.ROLLING STONES forever
Foen
05. 05. 2010 09.57
STITCH: Rolling Stones so bili uspešni ZARADI jemanjA drog
QueerAsYou
05. 05. 2010 09.23
Skoraj vsi največji umetniki so se ga zadeval z nečem!