Tuja scena

Jen ima fanta!

Los Angeles, 03. 01. 2008 10.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zvezdnica Jennifer Aniston je novoletne praznike preživela v družbi najboljše prijateljice in svojega novega fanta.

Igralka Jennifer Aniston se je na počitnice v Mehiko odpravila v družbi prijateljice Courteney Cox, njenega moža Davida Arquetteja in še enega skrivnostnega moškega. Sedaj pa je znano kdo je njen spremljevalec. To je nekdanji maneken, sedaj igralec, Jason Lewis, ki ga poznamo iz serije Seks v mestu. Tam je igral lik Smitha Jerroda, s katerim se je zapletla Samantha.

Jenn je spet zaljubljena.
Jenn je spet zaljubljena. FOTO:

"Jason je v družbi Jen, Courteney in Davida iz Kalifornije poletel v Mehiko s privatnim letalom. Na plaži sta se z Jen neprestano objemala in poljubljala, ter uživala v radostih na soncu,“ je neimenovan vir povedal reviji America's OK!

38-letnica in 36-letnik sta se sestajala nekaj tednov, svojo zvezo pa sta resneje začela prav z novim letom.

Jason Lewis je ogrel srce svoje 2 leti starejše kolegice.
Jason Lewis je ogrel srce svoje 2 leti starejše kolegice. FOTO:

Sicer pa Jennifer po ločitvi od Brada Pitta nikakor ne najde pravega moškega zase. Njen zadnji spremljevalec je bil britanski maneken Paul Sculfor, pojavile pa so se tudi govorice, da je obnovila romanco z nekdanjim fantom Vinceom Vaughnom. Jasonovo nekdanje dekle, s katero je bil skupaj dve leti, pa je bila igralka Rosario Dawson.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

incadessence7@hotmail.com
03. 01. 2008 19.29
Tip sploh ni podobn Pittu,nvem kam da fak si gledu:)GLAVNI,teb pa sam en komentar....noben k je na enem kr velikem položaju si ne bo izbral človeka z nižjim.tak pač je.Sploh pa ne ženske,ker rabjo neko varnost,ne pa tipa k nima job.To ne pomeni da je ženska doma pa v luft gleda amapak hej...mal pamet v roke;))
GLAVNI
03. 01. 2008 13.46
Obvezno mora bit v vodah slave. Kakšnega z regular job pa si ne more najt, le kaj bodo rekli tabloidi. Itak je pa preveč podobno Bradu. Le zakaj ga ima.
lusesita@email.si
03. 01. 2008 13.30
Samo da je našla nekoga .... love is in the air <3 :)
manja.petrovec@gmail.com
03. 01. 2008 13.22
JezusKrishna
03. 01. 2008 12.33
nekam podoben... em.. je pittu...