Tuja scena

Jernej sedi, Emil izbira

Ljubljana, 09. 11. 2006 17.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na podelitvi plusov in minusov med BARovci je bilo videti, kot da gre za obračunavanje za nazaj ...

Naslednjič bo minusov in plusov deležna tudi Ines ...
Naslednjič bo minusov in plusov deležna tudi Ines ... FOTO: POP TV

Po 'dolgi bitki' med Belimi in Črnimi so si ta teden pluse in minuse podeljevali vsi BARovci. Izjema je bila Ines, ki je imela kot nova BARovka imuniteto, in je zato podelitev vodila.

Podeljevanje je bilo kljub enotnosti skupine videti kot obračunavanje med Belimi in Črnimi zaradi starih dolgov. Emil je svoj plus namenil Gregorju, minus pa Jerneju. Povedal je, da se je pri svoji odločitvi vrnil v čas skupin, 'ki jim je zadal dosti bolečin'. Opazil pa je, da so se odnosi izboljšali.

Jernej ima zagotovljen sedež ...
Jernej ima zagotovljen sedež ... FOTO: POP TV

Gregor je Emilu 'vrnil' plus, minus pa kot njegov predhodnik dodelil Jerneju. Špela je plus namenila Gregorju, minus pa je namenila Jerneju, ker ni bila sprejeta v skupino, ko je prestopila k Črnim. Poleg tega je bil po njenem mnenju odgovoren za konflikte, do katerih je prihajalo v 'času skupin'.

Žiga je svoj plus namenil Emilu, minus 'brez razloga' pa je od njega dobila Špela. Bojana je plus namenila Jerneju, minus pa je dodelila Žigi, ker je BARovec tako želel in ker bi ga rajši videla 'srečnega zunaj kot pa nesrečnega notri'. Jernej je, tako kot pred tem Gregor Emilu, plus 'vrnil' Bojani, minus pa je prav tako namenil Žigi, ker je upošteval njegovo željo.

Jernej, ki so mu BARovci namenili 3 minuse, bo tako moral na prvi vroči stol. Ker sta Gregor in Emil dobila enako število plusov, so Špela, Žiga, Bojana in Jernej nadaljevali s podelitvijo plusov enemu izmed njiju. Špela je vztrajala pri svoji prvotni odločitvi, prav tako Žiga. Bojana in Jernej sta se odločila za Emila, ki je tako dobil tri pluse. Tako bo Emil moral zapolniti drugi vroči stol. Ines zaradi imunitete ne more določiti, poleg tega pa je nova BARovka dobila pravico, da svojo imuniteto 'razširi' še na enega BARovca in ga tako obvaruje pred vročim stolom.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TIMTEO1@MAIL386.COM
11. 11. 2006 19.55
NO EN JE GREGI FUL DOBR IN SEM HOTU DA BI ON ZBIRAL ON BI SIGURNO DAL NA VROČI STOL ŽIGOTA.PROSIM ČE MI LAHKO POVESTE OD GREGIJA, ČE MA MSN MESSENGER NASLOV IN TEL.ŠT IN ŠE PRIIMEK.PLISSS POVEJTE. TIM