Tuja scena

Jerry še vedno ljubi Jaggerja

London, 28. 10. 2009 17.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralka in manekenka Jerry Hall priznava, da kljub temu, da se je leta 1999 ločila od Micka Jaggerja, do očeta svojih štirih otrok še vedno goji močna čustva.

53-letna igralka in manekenka uživa v samskem stanu.
53-letna igralka in manekenka uživa v samskem stanu. FOTO: Reuters

Ko so jo novinarji vprašali, ali svojega nekdanjega moža še vedno ljubi, je 53-letna Jerry odgovorila: "Ja. Še vedno se nekajkrat na teden slišiva po telefonu. Je zelo skrben oče."

Kljub ljubezni do Micka, ki se trenutno sestaja z manekenko L’Wren Scott, pa Jerry ne verjame, da je ponovna zveza z nekdanjim možem mogoča. Dodala je, da so moški trenutno zadnje, o čemer premišljuje, saj za zdaj nima nobene želje po novem razmerju.

"Moje želje so zdaj drugačne. Rada vrtnarim in zjutraj pobiram jajca iz kokošnjaka. Še vedno sem romantična duša in menim, da je zakon nekaj čudovitega, a nisem še spoznala pravega."

Ko se bo samski stan vendarle odločila zapustiti, pa 53-letnica ni prepričana, da bi ponovno izbrala objem Britanca.

"Nekje sem prebrala, da so Britanci najslabši ljubimci, veliko slabši od Špancev in Italijanov, zato so Britanci mogoče slaba izbira."

Jerry Micka Jaggerja, s katerim sta se ločila leta 1999, še vedno ljubi.
Jerry Micka Jaggerja, s katerim sta se ločila leta 1999, še vedno ljubi. FOTO: Reuters


 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

1ninja
28. 10. 2009 19.38
zanimivo, matafur. če ženska ne razmišlja o moških in živi po svoji volji, je takoj kriva mena ali pa seksualna zavrtost. ah, le kaj bi moški brez svojega prenapihnjenega ega...
Matafur
28. 10. 2009 19.12
Ko mena opravi svoje vse rade vrtnarijo in zalivajo rožce. Za ljubezen sta potrebna dva, zato je nesmiselno govoriti kateri ljubimci so najslabši. Če ni od ženske nč, normalno, da je desc zaneč.