Tuja scena

Karleuša še vedno poročena s svojim prvim soprogom Bojanom Karićem!

Beograd, 15. 07. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na dan je prišlo, da je srbska pevka Jelena Karleuša uradno še vedno v zakonu s potomcem premožne družine Karić, Bojanom Karićem, čeprav sta oba večno zvestobo obljubila že v drugo – Jeca nogometašu Dušku Tošiću, Bojan pa Maši Nikolić.

Pevka, ki je poročena z nogometašem Duškom Tosićem, s katerim imata tudi dve hčerki, je uradno še vedno v zakonskem jarmu z Bojanom Karićem, s katerim se sicer nista slišala ali videla že vse od leta 2005.
Pevka, ki je poročena z nogometašem Duškom Tosićem, s katerim imata tudi dve hčerki, je uradno še vedno v zakonskem jarmu z Bojanom Karićem, s katerim se sicer nista slišala ali videla že vse od leta 2005. FOTO: Facebook
Srbska pevka Jelena Karleuša, ki je poročena z nogometašem Duškom Tosićem, s katerim imata tudi dve hčerki, je uradno še vedno v zakonskem jarmu z Bojanom Karićem, s katerim se sicer nista slišala ali videla že vse od leta 2005.

Jelena in Bojan sta se poročila 23. septembra 2004, in to tako pred matičarjem kot v cerkvi, zakon pa je zdržal samo nekaj mesecev, nato pa sta se ločila. Vendar ne pred bogom, temveč le pred državo. Njuna zveza je bila tudi sicer zelo burna, večkrat sta se razšla in pobotala. Marca 2005 so vzniknile govorice, da naj bi Jelena Bojana prevarala s telesnim stražarjem, kar pa je sama zanikala.

"Poročila sem se z Bojanom, ločila pa naju je njegova mati Slavica. Ona je bila posrednik in se je osebno zavzela, da bi do najine ločitve prišlo čim prej in da bi bila ta čim manj boleča za njenega sina. On ni imel moči, da bi se soočil z mano. Prvih nekaj dni sem bila v šoku, nisem vedela, kaj naj naredim. Šlo je za mojo besedo proti besedi telesnega stražarja, a moji niso želeli prisluhniti. Od Bojanove matere sem želela samo eno – naj ga prosi, da javnosti pove, kaj se je v resnici zgodilo, da mi opere ime. A on tega ni hotel,'' je nekoč povedala za neki srbski časnik. Bojan o tem ni nikoli javno govoril.

Bojan se je leta 2007 oženil z Mašo Nikolić, s katero imata dva otroka, Jelena pa leta 2008 z nogometašem Duškom Tosićem, s katerim imata dve hčerki. Jelena in Bojan se po ločitvi nikoli nista slišala ali videla. A glede na to, da sta se ločila le pred državo, ne pa tudi cerkveno, sta v božjih očeh še vedno poročena.

"Nimam komentarja na temo iz leta 2004,'' je na poizvedovanje srbskega časnika Alo! izjavil Jelenin predstavnik za stike z javnostjo, enako pa se je odzvala tudi Bojanova.

Zato da bi zakon končala tudi pred bogom, bi se morala Jeca in Bojan najprej dogovoriti, kdo je kriv za njegov razpad. Potem bi morala prošnjo za ločitev, skupaj z odločbo sodišča o civilni ločitvi in izvodom iz cerkvene poročne knjige, dostaviti pristojni fari. Ti dokumenti bi zatem romali na cerkveno sodišče, ki bi sprejelo odločitev o cerkveni ločitvi. Krivec za ločitev bi moral pred novim izrekom večnega da dobiti dovoljenje cerkvenih organov, medtem ko bi ga druga stran dobila avtomatsko.

Jelena je nekoč dejala, da se je poročila z Bojanom, ločila pa ju je njegova mati Slavica.
Jelena je nekoč dejala, da se je poročila z Bojanom, ločila pa ju je njegova mati Slavica. FOTO: Facebook

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Northwest
16. 07. 2012 07.51
+0
Taka baba te stane cca.1000 Evrov na dan,kdo bo to futrou pa vzdrzeval?
Scorpia1
18. 07. 2012 00.07
+1
Futrov ze, ni panike. En list solate na dan, tko kot mini zelva. Ampak kdo bo to skos silikoniral pa freskal? To se da vinchi ni mel tok barve, da bi to vzdrzeval...
gizadlinka
15. 07. 2012 08.41
-11
a sploh ve, s katerim gre v posteljo, po mojem ne, če niti tega ne ve, s katerim je poročena. Sicer pa danes ta, jutr drugi, kakršna hodi sem in tja, si po mojem deci mislijo, da je vsem na razpolago.
Ezreal
15. 07. 2012 09.05
+0
očila se najbrž nista zato, ker bi bi bilo predrago za Karića
mr.bouzou
15. 07. 2012 09.47
+12
ma očitno sploh nisi prebrala članka gizdalinka... sploh pa nekoga kar tko označit za vlačugo točno pokaže na katerem nivoju je človek sam, a ne? pač se nista cerkveno ločila, ker kot piše se ne bi mogla zmenit kdo je kriv... in zakaj bi se s tem obremenjevala, če jima cerkvena poroka v drugo ni bila pomembna... to da pa "novinarji" 24ur.com zavajajo s takimi naslovi, je pa itak že stara praksa...
vlak
15. 07. 2012 07.48
+35
Nekatere matere so krive,dsa gre zakon narazen ker jim nekatere ne dajo dihati.Vsak,ko si ustvari družino si želi,da se ne bi vmešavali starši a včasih se.Saj si tiho a,ko je vreča povna eksprodira.
?ak mal noris
15. 07. 2012 07.45
+19
zlo pomembno za nedeljsko jutro...