Tuja scena

Katera bo sledila pretepeni Rihanni?

Los Angeles, 17. 11. 2009 09.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Chris Brown ni imel dekleta že vse od lanskega februarja in prav nič se mu ne mudi, da bi spet poizkusil kaj resnega. Pravi, da so mu dekleta vedno na voljo.

Pevec pravi, da se je izboljšal.
Pevec pravi, da se je izboljšal. FOTO: Reuters

Pevec je povedal, da je zmenkarije trenutno postavil na stranski tir, da pa to ne pomeni, da ga dekleta ne oblegajo. Kljub temu, da se je grdo znesel nad Rihanno, se ga dekleta prav nič ne bojijo. “Sem Chris Borwn in to je za ženske dovolj. Vedno so okoli mene, rad imam ženske,” je prevzeten mladenič.

Trenutno si ne želim resnega razmerja ali serije zmenkov. Trenutno tse rudim izboljšati samega sebe. Želim hoditi po pravi poti,” je še povedal temnopolti pevec, zlobni jeziki pa namigujejo, da bo le nekoliko težje našel dekle za resno razmerje, kot to pričakuje sam. “Le katera, si želi biti pretepena prva po Rihanni,” so zapisali v reviji OK!

Bo utišal zlobne jezike?
Bo utišal zlobne jezike? FOTO: Reuters

 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brownie
17. 11. 2009 21.01
Sej ne morem vrjet !!!!! 24ur katastrofa !!!!!! od kod vi dobivate te podatke ne vem! ena možnost,ki se mi zdi zelo vrjetna je da nimate pojma o prevajanju,očitno vam angleščina ne gre! druga možnost, ki pa sploh ni vrjetna pa je da imate posebne veze s Chrisom in vam daje informacije :S mislim da ste dobro plačani za delo novinarjev ! ampak takšni članki niso vredni nič!!!!! Zakaj zato ker niso resnični!!!!! Res ne morem vrjet !!!!!!!!!!!!! vsak mora opravljati delo če ga želi obdržati in to dobro!ljudje vsak dan letijo na cesto!!! vi pa sedite v pisarnah prekopirate članek iz tujih medijev in to je to!razumela bi da bi članek bil dobro napisan ampak ne ! vaši članki so čista izmišljotina in kažejo vašo lenobo!!!! Vsak človek pa mora pošteno garati za plačilo da na koncu dneva komaj preživi svojo družino !!! SRAMOTA 24.UR !!!!!!!!
anya-dul
17. 11. 2009 17.12
mislim men ta tip ni neki fuul ušeč... čudn je... AJA SE STRINJAM 24 PAZITE NA SLOVNIČNE NAPAKE....
Anxiety
17. 11. 2009 15.40
pa še to tut če jih bo pretepu še velik pomoje nobena ne bo hotla bit pretepena - gledam to da piše da nobena ne bo hotela biti pretepena prva po Rihanni, pomoje se tudi petega (itd.) mesta po Rihanni ne bo nobena veselila p.s.: 24ur - za vsak slučaj preverite kaj ste zapisali
Anxiety
17. 11. 2009 15.36
“Le katera, si želi biti pretepena prva po Rihanni,” ja če bo po Rihanni pol ne bo prva ...