Tuja scena

Kaže, da je žena Rooneyju odpustila skok čez plot

London, 02. 11. 2017 19.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Coleen Rooney je ob sinovem osmem rojstnem dnevu objavila kolaž fotografij z veselimi trenutki, na katerih ne manjka oče Rooney. Fotografijo s praznovanja na njihovem domu pa je objavil tudi slavni nogometaš.

Sta se slavni nogometaš Wayne Rooney in njegova noseča žena Coleen pobotala, se sprašujejo Otočani. Videti je že tako! Coleen Rooney je namreč ob osmem rojstnem dnevu njunega prvorojenca Kaia na družbenem omrežju objavila prisrčen kolaž, na katerem ne manjka fotografij z očetom. Na največji fotografiji pa vsi trije, Kai, Wayne in Coleen, kažejo zobe v prešernih nasmeških.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Utrinek s praznovanja, ki je bil posnet na domu slavnega nogometaša, pa je objavil tudi ponosni očka. "Vse najboljše ob osmem rojstnem dnevu, Kai. Uživaj ob svojem posebnem dnevu, sin," je zapisal ob fotografiji, na kateri pozira s sinom in baloni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaieva mama, ki kar ne more dojeti, da je njen najstarejši sin že tako velik, pa je na Instagramu objavila obvezni rojstnodnevni selfi s svojim velikim fantom: "Srečen osmi rojstni dan želim temu prečudovitemu fantu. Tako prijeten človek, ki ga ljubimo iz vsega srca. Imej najboljši dan, Kai."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A to ni fotografija, ki je podžgala največ govoric o tem, da se je parček Rooney pobotal. Največ radovednežev se sprašuje, kdo neki je avtor spodnje fotografije, ki je nastala dan pred rojstnim dnevom. Glede na to, da so na njej Coleen in njeni trije sinovi v pižamah in v spalnici, se vsa ugibanja končajo z odgovorom, da je fotograf najbrž edini manjkajoči družinski član – oče Wayne.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo, Coleen so po moževi pijani noči, v kateri so Rooneyja ustavili policisti z Lauro Simpson, katere avtomobil je vozil in napihal, v javnosti večkrat opazili brez poročnega prstana. V začetnem besu pa je dejala tudi, da je Rooney tokrat šel predaleč in da poti nazaj več ni. No, po dveh mesecih od dogodka, zaradi katerega je nogometaš ostal brez izpita in bo moral opraviti 100 ur družbenokoristnega dela, pa kaže, da se je Coleen le nekoliko omehčala in mu bo dala še zadnjo možnost. Ne nazadnje je na poti njun četrti otrok, ki bo na svet prijokal v začetku prihodnjega leta.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bb5a
03. 11. 2017 08.37
dnar je dnar...
lordG
02. 11. 2017 21.42
+14
kaj pa ji preostane? naj gre za trak?
stadion
02. 11. 2017 21.29
-13
Vsaka zenska bi mogla znat to pocet. Silt moskega da naj bo zvest eni zenski je nek cloveski izzum ki nima nic z naravo in ljudje se pocutimo najbolj svobodne ko se obnasamo skladno s svojimi zeljami. V zenskah je problem, nizka samozavest in posledicno ta potreba da bo nekdo z njo ostal ko bo stara in nezanimiva.
Uporabnik565636
03. 11. 2017 08.18
+7
Potem velja obratno tudi. Zakaj bi se zenska, ko je mlada in lepa omejila na enega moškega?
maligospod
02. 11. 2017 21.06
+8
ljubezen gre skozi denarnico
Karantanija
02. 11. 2017 21.04
+9
Zakrpana obleka ni nikoli več taka, kot je bila prej.
CHANEL MADEMOISELLE
02. 11. 2017 20.30
+8
Ni neumna, da bi se sponzorju odpovedala.
dipe
02. 11. 2017 20.24
+9
He beš Roonija, važne so pare.