Tuja scena

Kaznovane Pussycat Dolls

Kuala Lumpur, 06. 08. 2008 10.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Seksi dekleta iz plesno-pevske skupine Pussycat Dolls so za podelitev glasbenih nagrad MTV Asia opustile svoj običajni provokativni nastop. Pravijo, da spoštujejo malezijsko kulturo.

V Maleziji so si seksi dekleta prislužile kazen zaradi neprimernega vedenja oziroma videza.
V Maleziji so si seksi dekleta prislužile kazen zaradi neprimernega vedenja oziroma videza. FOTO:

Dekleta, ki sestavljajo skupino Pussycat Dolls, so se odločila, da bodo svojemu nastopu odvzela seksi začinjenost, ki je skorajda njihova prepoznavna znamka. Razlog za odločitev je, kljub trditvam deklet, da spoštujejo tujo kulturo, po vsej verjetnosti globa, v višini 1.500 funtov, ki si jo je prislužil njihov menedžer.

Seksi mačke, z v lateks oblečeno Nicole Scherzinger na čelu, so se na podelitvi nagrad MTV Asia v Maleziji pojavile v rožnatih in rdečih oprijetih kostumih. Na odru so mamljivo migale z boki in mahale naokoli z dolgimi lasmi, kar ni nič nenavadnega za njihov stil. A za muslimanski svet je bilo to malce preveč in dekleta so bila denarno kaznovana.

Pussycat Dolls pravijo, da je važna glasba, zato bodo spoštovale drugačno kulturo.
Pussycat Dolls pravijo, da je važna glasba, zato bodo spoštovale drugačno kulturo. FOTO: Reuters

"Bolje, da se za naslednji nastop v Maleziji dobro pripravimo. Spoštovati moramo drugačno kulturo," je povedala ena izmed deklet Jessica Sutta in še dodala: "Pomenbna je glasba in ne biti seksi. Spoštovale bomo ljudi te dežele in njihovo kulturo." Na podelitvi so sicer blesteli predvsem britanski izvajalci, Leona Lewis, Radiohead in Muse, ki so vsi domov odnesli priznanja.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wish-mistress@hotmail.com
06. 08. 2008 22.30
ojej, še moja barbika je manj plastik, za skozlat so
_IL_
06. 08. 2008 22.06
ni komentarja
mickey2
06. 08. 2008 19.45
uh jooooj!!..mmmmmm :)
FallDown
06. 08. 2008 16.26
pijanec22
06. 08. 2008 14.14
Torej bi bilo po pravilih samo tako, da bi stale pri miru ob mikrofonu? Ker nisem še videl plesa, kjer ne bi migal z boki. Sicer pa zadeva že gre predaleč ... vedno se moramo vsem prilagajati samo zahodnjaki. Kdaj se bo kdo prilagodil nam?
bep
06. 08. 2008 11.28
men so ful hude pa majo dobre komade... sam na sliki pa zgledajo ko tranzvestiti lol